La figura de Marguerite Duras protagonitza la quarta jornada Batxibac

Facultat de Filosofia i Lletres

El proper 16 de febrer, a l’auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres, tindrà lloc la 4ª Jornada Batxibac de la UAB. Està adreçada als alumnes de francès de Catalunya matriculats en aquesta doble certificació espanyola-francesa. A les 10 h es realitzarà la projecció d'un reportatge sobre Marguerite Duras.

19/01/2018

El dia 16 de febrer, el Departament de Filologia Francesa i Romànica organitza, conjuntament amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB, la 4ª Jornada Batxibac a l’auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres. L’acte està adreçat a tots els alumnes de francès de Catalunya matriculats en aquesta doble certificació espanyola-francesa.

La jornada comença a les 9,30 h amb una benvinguda per als estudiants. A les 10 h es realitzarà la projecció d’un reportatge sobre l’escriptora Marguerite Duras i la seva novel·la Un Barrage contre le Pacifique. Un cop acabada la projecció, s’obrirà un torn de preguntes per parlar sobre la vida i l’obra de l’autora.

Després d’una pausa, la jornada continuarà amb una conferència sobre la francofonia com a pont entre cultures, que estarà impartida per Jean-Michel Devésa, professor de la Universitat de Limoges. A les 13 h, es realitzarà una sessió de cloenda amb les autoritats acadèmiques i consulars.

Més informació: Departament de Filologia Francesa i Romànica

 

Notícies relacionades

Júlia Laguna - Alumnes millors notes

"M'agradaria investigar sobre física quàntica i relativitat en un equip capdavanter"

Totes les notícies