Presentació de l'oferta de màsters i postgraus de la Facultat de Traducció i d'Interpretació

Imatge-Facultat-Traducció

Vols fer un màster o postgrau de traducció o interpretació? Vine el 16 de maig a conèixer l’oferta 2018-2019 de la Facultat i a resoldre qualsevol consulta relacionada directament amb la coordinació. No cal inscripció prèvia: obert a tots els estudiants interessats!

10/04/2018

El proper dimecres 16 de maig tindrà lloc la presentació de tots els màsters i postgraus del Departament de Traducció, d’Interpretació i d’Estudis de l’Àsia Oriental (DTIEAO) i de la Facultat de Traducció i Interpretació (FTI).

La sessió informativa es realitzarà a les 13h a l’aula Carles Riba (004) de la Facultat de Traducció i Interpretació de la UAB. L’objectiu és apropar als futurs estudiants els diversos màsters i postgraus i la formació que s'ofereix en cada cas.

Cadascun dels programes serà presentat pels coordinadors i/o coordinadores de cada estudi, que també atendran totes les consultes dels estudiants interessats.

Els màsters i postgraus que es presentaran són els següents:

Màsters oficials


Màsters propis

Diplomatures de postgrau

Sessió informativa oberta. No cal inscripció prèvia. T’esperem el dia 16 de maig a les 13h!

 

Notícies relacionades

PostCroma2016

Els 210 infants del programa Croma visiten el campus

El programa CROMA 2.0, que coordina la Fundació Autònoma Solidaria (FAS) de la UAB,  portarà el dimarts, 22 de maig, 210 nens i nenes al campus per conèixer la universitat i apropar-se als equips de recerca que han participat dels projectes que han fet pels infants durant aquest curs. Llegir més

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2017-2018

Màsters i postgraus UAB 2018-2019: admissió oberta!

En el web UAB pots consultar l'oferta completa tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre. Diversos programes ja han tancat l’admissió, però encara en trobaràs molts amb la preinscripció oberta. Places limitades!

Llegir més

Totes les notícies