Premiat un llibre sobre dret civil on participen Judith Solé i M.C. Gete-Alonso

Premiat un llibre sobre dret civil on participen Judith Solé i M.C. Gete-Alonso
Foto: Fundació Congrés de Cultura Catalana.

La Fundació Congrés de Cultura Catalana atorga el Premi Miquel Casals Colldecarrera a llibres destacats de l'àmbit del dret privat. Judith Solé i María del Carmen Gete-Alonso, professores de la UAB, han participat en l'obra guardonada enguany, que tracta sobre el Codi Civil català.

10/07/2017

L'obra Codi Civil de Catalunya, jurisprudència sistematitzada (Tirant lo Blanch), en què han participat les professores Judith Solé com a coordinadora i María del Carmen Gete-Alonso com a coautora, ha estat guardonada amb el XIIè Premi Miquel Casals Colldecarrera, que atorga la Fundació Congrés de Cultura Catalana a treballs de recerca en l'àmbit del dret privat. Gete-Alonso i Solé són totes dues professores del Departament de Dret Privat de la UAB.

El jurat ha decidit atorgar aquesta distinció a l'obra per "la seva capacitat divulgadora del dret privat de Catalunya, atès que el posa a l'abast de tots els operadors jurídics: advocats, jutges, notaris, etc., gràcies a la relació que conté de les normes del Codi Civil de Catalunya i la jurisprudència més rellevant dels tribunals sobre les mateixes, mitjançant la tria acurada d'aquelles més essencials". El premi va ser lliurat en un acte que va tenir lloc a la seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.

A més de Solé i Gete-Alonso, el llibre recull textos dels professors Esteve Bosch, Pedro del Pozo i Cristina Villó (Universitat Rovira i Virgili), de la magistrada degana dels Jutjats unipersonals de Barcelona, Mercedes Caso, de la magistrada de l'Audiència Provincial de Barcelona Dolors Viñas i de l'advocat i doctor en dret Francisco M. Echevarría.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies