Periodistes de TV3 reflexionen sobre la formació en informació esportiva

Facultat de Ciències de la Comunicació

Dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB i per commemorar també els 25 anys de docència en periodisme esportiu a la Universitat, la Facultat de Ciències de la Comunicació organitza el 17 d'abril una classe magistral amb tres especialistes de TV3 en la matèria.

09/04/2018

El 17 d'abril, la Facultat de Ciències de la Comunicació organitza la classe magistral "Vocació i formació en periodisme esportiu: Periodistes esportius a TV3", que comptarà amb la participació de Christian García, director d'esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audovisuals, i de Bernat Soler i Maria Fernández, redactors d'esports del mateix mitjà. Tindrà lloc a les 12 h, a l'aula magna, i hi intervindran també la vicerectora de Comunicació i de Promoció de la UAB, Virginia Luzón, i el docent de l’assignatura "Periodisme esportiu" Josep Maria Blanco.

A la sessió, s'abordarà el paper de la formació en periodisme esportiu i es realitzarà una exposició dels testimonis personals dels participants complementada amb un debat posterior moderat per García i un torn final de preguntes dels assistents. Aquest acte s'emmarca en el cicle d'activitats organitzat amb motiu del cinquantè aniversari de la UAB i servirà també per celebrar els 25 anys de docència ininterrompuda d'assignatures de llicenciatura i de grau sobre formació periodística esportiva.

Més informació: Facultat de Ciències de la Comunicació

 

Notícies relacionades

El Concert "50 Anys de la UAB", al Teatre La Faràndula de Sabadell

El Concert "50 anys de la UAB" tindrà lloc el dijous, 3 de maig, a les 20 hores, al Teatre La Faràndula de Sabadell. Anirà a càrrec del Cor i l'Orquestra de la UAB i de l'Orquestra Simfònica del Vallès. El repertori inclou una composició i estrena especial per al 50 aniversari titulada "El secret de les coses", del reconegut músic i compositor Marc Timón (Alumni UAB). Llegir més

Totes les notícies