Periodistes de TV3 reflexionen sobre la formació en informació esportiva

Facultat de Ciències de la Comunicació

Dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB i per commemorar també els 25 anys de docència en periodisme esportiu a la Universitat, la Facultat de Ciències de la Comunicació organitza el 17 d'abril una classe magistral amb tres especialistes de TV3 en la matèria.

09/04/2018

El 17 d'abril, la Facultat de Ciències de la Comunicació organitza la classe magistral "Vocació i formació en periodisme esportiu: Periodistes esportius a TV3", que comptarà amb la participació de Christian García, director d'esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audovisuals, i de Bernat Soler i Maria Fernández, redactors d'esports del mateix mitjà. Tindrà lloc a les 12 h, a l'aula magna, i hi intervindran també la vicerectora de Comunicació i de Promoció de la UAB, Virginia Luzón, i el docent de l’assignatura "Periodisme esportiu" Josep Maria Blanco.

A la sessió, s'abordarà el paper de la formació en periodisme esportiu i es realitzarà una exposició dels testimonis personals dels participants complementada amb un debat posterior moderat per García i un torn final de preguntes dels assistents. Aquest acte s'emmarca en el cicle d'activitats organitzat amb motiu del cinquantè aniversari de la UAB i servirà també per celebrar els 25 anys de docència ininterrompuda d'assignatures de llicenciatura i de grau sobre formació periodística esportiva.

Més informació: Facultat de Ciències de la Comunicació

 

Notícies relacionades

Totes les notícies