Performance al carrer de Comediants i els alumnes de la "UAB Barcelona Summer School"

ElPasdelaVida

"Les edats de la vida" forma part del curs Urban Performing Arts que està oferint Comediants al campus de Bellaterra dins la UAB Barcelona Summer School. És el resultat del laboratori de recerca artística a partir de les experiències i la memòria de la transmissió oral de cada estudiant i del seu pais d’origen (Estats Units, Corea, Xina, Síria i Catalunya).

25/06/2018

És el resultat del laboratori de recerca artística a partir de les experiències i la memòria de la transmissió oral de cada estudiant i del seu país d'origen (Estats Units, Corea, Xina, Síria i Catalunya).

Les edats de la vida/The ages of Life són accions poètiques i visuals i coreografies contemporànies barrejades amb cançons de bressol, cançons de jocs infantils, melodies d'aprenentatge, tonades raperes, cançons de "pitchman" (venedors ambulants), cançons de casament, ritmes urbans i rituals funeraris.

La performance esdevé itinerant per l'espai públic de la plaça Augusta i a l'escenari muntat per a l'ocasió a redós de la torre. La performance va adreçat a tot tipus de públic i té una durada aproximada de 30 minuts. L’objectiu de la performance és descriure amb un llenguatge universal les diverses edats de la vida il·lustrades amb cançons de diferents parts del món. 

Aquest és el projecte final que han desenvolupat els alumnes internacionals de la UAB Barcelona Summer School que estan seguint el curs Urban Performing Arts, que impareix el grup Comediants dins dels 15 cursos que està oferint la tecera edició d’aquesta escola internacional d'estiu de la UAB. És el resultat del laboratori de recerca artística a partir de les experiències i la memòria de la transmissió oral de cada estudiant i del seu país d'origen (Estats Units, Corea, Xina, Síria i Catalunya).

Al llarg del curs, que ha tingut una durada de tres setmanes, Comediants ha ofert a l’alumnat eines per comprendre els diferents aspectes de la creació artística i l'art en espais públics. Es va iniciar el dilluns, 25 de juny, i acaba el 13 de juliol, i s’ofereix 100% en anglès, com la resta de cursos. Durant el curs l'alumnat ha visitat el Festival de Canet de Mar (el passat dissabte, 30 de juny) i s’ha analitzat l’art de carrer així com les actuacions urbanes des de les seves arrels fins a un típic festival mediterrani.

UAB Barcelona Summer School
Urban Performing Arts és un dels 15 cursos que ofereix  la UAB Barcelona Summer School aquest estiu, el programa internacional d’estiu de la UAB que ofereix assignatures en anglès al campus de Bellaterra, especialment dissenyades per a estudiants  internacionals, en dos mòduls de tres setmanes cadascun: del 25 de juny al 13 de juliol i del 16 de juliol al 3 d’agost. En aquesta edició s'hi han matriculat més de 200 estudiants de 28 nacionalitats diferents.

Els 15 cursos són variats: van des de l'àmbit de negocis, computació o biociències fins a la comunicació audiovisual, l’educació infantil o la psicologia, entre d’altres. S'adreça a estudiants de grau i postgraduats, i per primera vegada s'ha ofert a estudiants de la UAB, amb l’objectiu de tenir una experiència internacional a la seva universitat d’origen.

La Companyia Teatral Comediants
Comediants és un col·lectiu format per actors, músics i artistes de tot tipus dedicat per complet al món de la creació. Nascut l’any 1971, totes les creacions de Comediant s’inspiren en símbols, mites, rituals i cerimònies paganes, populars, religioses o iniciàtiques que celebren el pas cíclic dels humans damunt la Terra. Plantegen un “teatre dels sentits": de colors, olors, emocions i textures però també de provocació.
 

FITXA TÈCNICA PERFORMANCE

"Les edats de la vida/The ages of Life"

Performance el dia 12 de juliol a les 12.00 h. a la Plaça Augusta.

Amb estudiants internacionals del curs Urban Performing Arts.

Dirigit per Jaume Bernadet i Rita Kuan (Jin Hua) de Comediants en el marc de la UAB Barcelona Summer School.


PROPERS CURSOS DE LA UAB BARCELONA SUMMER SCHOOL:

16 de juliol al 3 d'agost:

European Eonomic Integration

Geography of Global Change

Critical Thinking

Fundamentals Psychobiology

History of Asia

Career Development for the Common Good

How Cities Bounce Back from a Terror Attack: Barcelona (Spain) as an Experience

MÉS INFORMACIÓ:

www.uab.cat/barcelona-summer-school

summer@uab.cat

 

Notícies relacionades

Campus de la UAB

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost, els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. A més, fins al 2 de setembre hi haurà afectacions al servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès: no hi haurà servei entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu/Gràcia ni entre les estacions de Bellaterra i Can Feu/Gràcia Llegir més

Totes les notícies