Per certificar el nivell d'anglès es pot fer l'examen TOEIC a la UAB

Imatge TOEIC 2017

Si necessites certificar el teu nivell d’anglès ara tens una nova oportunitat per fer-ho al campus de la UAB: l’examen multinivell TOEIC. La propera convocatòria és el 2 de març. 

01/02/2018

L’examen TOEIC és un dels certificats oficials de llengua anglesa més utilitzat mundialment, tant en l'àmbit professional com educatiu.

El Servei de Llengües de la UAB es converteix en centre administrador de l’examen TOEIC, un dels certificats oficials de llengua anglesa més utilitzat mundialment, tant en l'àmbit professional com educatiu.
 
El TOEIC no el pots suspendre: es tracta d’un únic examen multinivell en què obtens una nota i un certificat oficial amb el teu nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú de referència (A2, B1, B2 o C1).
 
Et pot anar bé si vols reconèixer crèdits al grau, participar en algun programa de mobilitat i accedir a un màster o postgrau. A més, una gran part d’empreses internacionals i de renom el demanen en els seus processos de selecció i promoció interna.
 
Tens tres modalitats d’exàmens, segons quina sigui la teva finalitat: TOEIC 4 SKILLS, TOEIC Listening & Reading, TOEIC Speaking & Writing.
 
Si ets part de la comunitat universitària tens un preu especial de 150 € per a l’examen complet (TOEIC 4 SKILLS). Consulta les condicions, segons la modalitat que t’interessi més. La inscripció és oberta fins al 15 de febrer.
 
Més informació en aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies