Participa també a l’estiu 2018!

Participa també a l'estiu!

Tens plans per aquest estiu? Des de la Unitat de Dinamització Comunitària t’oferim un munt d’activitats amb reconeixement acadèmic al llarg dels mesos de juny i juliol. Entre elles, el Taller de representació estudiantil, el Buddy Programme, el Taller de mediació i l’inici del Mentor.

02/05/2018

Amb el final del curs acadèmic, arriba l’estiu i, amb aquest, un munt d’activitats de reconeixement acadèmic. Perquè no només pots gaudir de la universitat durant el curs, també hi pots participar a l’estiu! Les inscripcions per a totes aquestes activitats s’obriran a partir del 2 de maig fins a l’11 de juny de 2018. Cadascuna tindrà un reconeixement d'1 ECTS.

Si vols conèixer la universitat des de dins, el Taller de representació estudiantil (del 9 al 12 de juliol de 2018) et permet mantenir un primer contacte amb els òrgans de representació estudiantil i suprauniversitaris, conèixer la figura del delegat o delegada, saber quines normatives afecten a l’estudiantat i la participació, i també conèixer altres formes de participació a la UAB. Per a poder participar en aquest taller heu d’omplir el formulari d’inscripció

Des de la Unitat de Dinamització Comunitària, també oferim el Taller de mediació, del 16 al 19 de juliol. En aquest, els estudiants aprendran a com abordar els conflictes quotidians des d'una perspectiva restaurativa. Es tracta d'un taller que busca fer una introducció als conceptes vinculats a la mediació i les pràctiques restauratives i que dóna eines per a resoldre els conflictes. El taller es desenvoluparà a través de casos pràctics dins del context de participació a la universitat. Us hi podeu inscriure a través d'aquest formulari. 

Si pertanys a l’alumnat local matriculat durant el curs 2017/2018 a la UAB i desitges conèixer estudiants internacionals durant l’estiu (des de finals de juny fins a principis d’agost), el Buddy Programme és la millor opció. La figura del buddy pretén afavorir, a través de la participació i la dinamització, la interacció entre els estudiants locals i internacionals que participen a la UAB Barcelona Summer School 2018. Si us voleu convertir en buddies, només cal que ompliu aquest formulari.

Finalment, com cada any, també comencen les inscripcions del Mentor per al primer trimestre del curs 2018/2019. Aquest programa vol facilitar l’estada dels estudiants internacionals a la UAB i oferir el suport d’estudiants locals a estudiants d’altres països, per tal d’acompanyar-los en la seva integració al món acadèmic, social i cultural de la universitat. Si voleu interactuar amb estudiants internacionals i, de pas, practicar idiomes, no dubteu en formar-hi part omplint aquest formulari. Aquesta activitat té un reconeixement de 2 ECTS. 
 
Més informació:

Si teniu qualsevol dubte relacionat amb el Buddy Programme o el Mentor, podeu escriure al següent correu:  mentor.estudiants@uab.cat

 

Notícies relacionades

Totes les notícies