Últims dies per inscriure's als tallers d'emprenedoria social i col·laborativa amb reconeixement de crèdits

Persones estudiants

La UAB ofereix, per primera vegada, formació en emprenedoria social i col·laborativa amb reconeixement de crèdits ECTS. Ja s'han obert les inscripcions de dos tallers que començaran al març i dotaran l'alumnat de coneixements, habilitats i competències per generar projectes de caire social.

17/01/2018

Aquesta oferta formativa ha estat dissenyada pel Servei d'Ocupabilitat i el seu programa de Generació d'Idees UAB-Emprèn amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de l'alumnat i fer-lo més competitiu en el món professional. Ambdós tallers compten amb 25 places disponibles cadascun, que s’adjudicaran per ordre d’inscripció:
 
Emprenedoria social i col·laborativa
Inici: 7 de març
Hores totals: 25 (12 hores presencials i 13 hores no presencials desenvolupant una idea)
Crèdits ECTS: 1 crèdit
Data límit d’inscripció: 2 de març
Preu: 10 euros
L’activitat ha estat organitzada pel programa UAB-Emprèn i compta amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i el suport del programa aracoop del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
 
Emprendre des d’una mirada social
Inici: 5 de març
Hores totals: 50 (28 presencials i 22 no presencials de treball en grup desenvolupant una idea)
Crèdits ECTS: 2 crèdits
Preu: 10 euros
L’activitat compta amb la col·laboració del programa Social Business City Barcelona i el suport del programa aracoop del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
 
Més informació i inscripcions al web del Servei d’Ocupabilitat de la UAB.
 
Per superar les activitats serà imprescindible una assistència mínima del 80%. Després d’haver finalitzat el taller, les persones assistents rebran per correu electrònic el certificat que hauran de presentar a la Gestió Acadèmica de la seva Facultat o Escola per tal de poder convalidar els crèdits ECTS.

 

Notícies relacionades

PostCroma2016

Els 210 infants del programa Croma visiten el campus

El programa CROMA 2.0, que coordina la Fundació Autònoma Solidaria (FAS) de la UAB,  portarà el dimarts, 22 de maig, 210 nens i nenes al campus per conèixer la universitat i apropar-se als equips de recerca que han participat dels projectes que han fet pels infants durant aquest curs. Llegir més

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2017-2018

Màsters i postgraus UAB 2018-2019: admissió oberta!

En el web UAB pots consultar l'oferta completa tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre. Diversos programes ja han tancat l’admissió, però encara en trobaràs molts amb la preinscripció oberta. Places limitades!

Llegir més

Totes les notícies