Últims dies per inscriure's als tallers d'emprenedoria social i col·laborativa amb reconeixement de crèdits

Persones estudiants

La UAB ofereix, per primera vegada, formació en emprenedoria social i col·laborativa amb reconeixement de crèdits ECTS. Ja s'han obert les inscripcions de dos tallers que començaran al març i dotaran l'alumnat de coneixements, habilitats i competències per generar projectes de caire social.

17/01/2018

Aquesta oferta formativa ha estat dissenyada pel Servei d'Ocupabilitat i el seu programa de Generació d'Idees UAB-Emprèn amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat de l'alumnat i fer-lo més competitiu en el món professional. Ambdós tallers compten amb 25 places disponibles cadascun, que s’adjudicaran per ordre d’inscripció:
 
Emprenedoria social i col·laborativa
Inici: 7 de març
Hores totals: 25 (12 hores presencials i 13 hores no presencials desenvolupant una idea)
Crèdits ECTS: 1 crèdit
Data límit d’inscripció: 2 de març
Preu: 10 euros
L’activitat ha estat organitzada pel programa UAB-Emprèn i compta amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i el suport del programa aracoop del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
 
Emprendre des d’una mirada social
Inici: 5 de març
Hores totals: 50 (28 presencials i 22 no presencials de treball en grup desenvolupant una idea)
Crèdits ECTS: 2 crèdits
Preu: 10 euros
L’activitat compta amb la col·laboració del programa Social Business City Barcelona i el suport del programa aracoop del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.
 
Més informació i inscripcions al web del Servei d’Ocupabilitat de la UAB.
 
Per superar les activitats serà imprescindible una assistència mínima del 80%. Després d’haver finalitzat el taller, les persones assistents rebran per correu electrònic el certificat que hauran de presentar a la Gestió Acadèmica de la seva Facultat o Escola per tal de poder convalidar els crèdits ECTS.

 

Notícies relacionades

Pregraus Duals UAB Barcelona

La UAB i la Diputació de Barcelona posen en marxa el primer Pregrau Dual

Els pregraus duals són una nova oferta formativa professionalitzadora: una titulació pròpia d'1 any amb pràctiques en empreses i institucions col·laboradores i amb pagaments mensuals en concepte d'ajut als estudis. El primer pregrau dual, Especialista en Sistemes d’Informació a les administracions locals, obre admissió a partir de setembre de 2018. Llegir més

Totes les notícies