Neus Sanmartí inaugura el curs a la Facultat de Ciències de l'Educació

Neus Sanmartí

Neus Sanmartí, referent en didàctica de les ciències i professora honorària de la UAB, oferirà la lliçó inaugural del curs 2017-2018 de la Facultat de Ciències de l'Educació. Tractarà sobre la implicació dels professionals de l'educació i tindrà lloc el 17 d'octubre.

17/10/2017

El 17 d'octubre, Neus Sanmartí, professora honorària del Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals de la UAB, pronunciarà la lliçó inaugural del curs 2017-2018 de la Facultat de Ciències de l'Educació. Es titularà "La implicació dels professionals de l'educació en el desenvolupament educatiu i social". L'acte tindrà lloc a les 12,30 h, a la plaça de les Oliveres. Hi intervindran també la rectora de la UAB, Margarita Arboix, i el degà de la Facultat, Joaquín Gairín.

Sanmartí és doctora en ciències químiques (didàctica) i professora de didàctica de les ciències a la Facultat de Ciències de l'Educació. Està especialitzada en temes de recerca relacionats amb l'avaluació formativa i el llenguatge en relació a l'aprenentatge científic. Ha desenvolupat també projectes d'innovació curricular i d'educació ambiental. Coordina el grup de recerca en Educació Ambiental (GREDA) i va ser directora de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB entre el 2002 i el 2008. L'any 2009, la Generalitat li va concedir la Creu de Sant Jordi en reconeixement pel seu paper com a "referent de la didàctica de les ciències a Catalunya en els àmbits de l'educació infantil, primària i secundària, a més de la formació del professorat".

Més informació: Facultat de Ciències de l'Educació

 

Notícies relacionades

Estació UAB FGC

Afectacions al servei de FGC fins al mes de setembre

Fins al mes de setembre, hi ha previstos talls del servei de FGC a la línia Barcelona-Vallès amb motiu de les obres que s'estan realitzant als barris de Can Feu i Gràcia de Sabadell. S'ha posat en funcionament un servei de transport alternatiu que permetrà arribar al campus de la UAB. Llegir més

SylviaNoiaAfricana

Impuls per a que dones africanes puguin estudiar a la UAB

La UAB ha ofert aquest curs, per primera vegada, una beca a una dona africana per cursar estudis de màster gràcies a l'acord que es va signar amb la Fundación Mujeres por Africa, entitat que es dedica a promoure el desenvolupament econòmic i social del continent africà, i en especial de les dones i nenes d'Àfrica. Llegir més

Totes les notícies