Més de 1000 tesis dipositades a la UAB durant el curs 2016-2017

100 tesis defensades UAB 15-16

Durant el curs 2016-2017 s'han dipositat a la UAB més de 1000 tesis per a la seva defensa.
Per segona vegada consecutiva, la Universitat Autònoma de Barcelona arriba a aquest volum de defenses en un mateix any acadèmic.

13/09/2017

La UAB és un referent en la producció de tesis doctorals a Catalunya. Les tesis defensades anualment a la Universitat representen gairebé una tercera part del total de tesis llegides al sistema universitari català, segons les dades recollides pel CSUC. A més, és la universitat amb més tesis dipositades al repositori TDX (Tesis Doctorals en Xarxa), amb 7.186 títols.

Pel que fa a l’Estat espanyol, al repositori de tesis doctorals TESEO es poden trobar gairebé 12.000 tesis procedents de programes de doctorat de la UAB, la qual cosa suposa més d’un 6% del volum total de títols accessibles en aquesta base de dades.

La UAB és una universitat capdavantera que impulsa la innovació, l’ocupabilitat i l’emprenedoria. Fomenta la recerca i la transferència en tots els àmbits del coneixement i treballa en col·laboració estreta amb el teixit empresarial i industrial del seu entorn, i amb els centres científics de la seva àrea, com el Sincrotró Alba, una de les instal·lacions científiques més importants del sud d’Europa, situat a cinc minuts del campus. La UAB té nombrosos grups de recerca, departaments, instituts i centres que porten a terme una activitat investigadora intensa.

Més informació:

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies