Sala de premsa Premsa i mitjans

Màsters i postgraus UAB 2014/2015

Descobreix l'oferta de màsters oficials i màsters i postgraus propis UAB 2014/2015, que començaran les classes a partir del proper mes de setembre. Admissió oberta!

27/05/2014

L'oferta de màsters oficials consta de més de 130 programes, dividits en 17 àrees d'interès. La majoria tenen oberta ja l'admissió des del passat mes de gener i mantindran oberta la preinscripció mentre hi hagi places disponibles. A la fitxa de cada programa trobaràs el detall complet de sortides professionals, requisits d'admissió, pla d'estudis, professors i procés d'admissió i matrícula.

UAB ofereix també un ampli catàleg de màsters i postgraus propis. Més de 700 programes entre màsters, diplomatures de postgrau i cursos d'especialització. A la fitxa de cada programa trobaràs també el detall complet de sortides professionals, requisits d'admissió, pla d'estudis, professors i procés d'admissió i matrícula. A més, davant de qualsevol dubte pots contactar directament amb la coordinació omplint el formulari que trobaràs a totes les fitxes.

Pràctiques professionals, docència online i estudis en anglès: si bé UAB respon al model anglosaxó d'una universitat de campus i la majoria dels nostres programes són presencials, en els últims anys el catàleg de màsters i postgraus reflecteix també l'aposta per oferir a més una formació de qualitat en modalitat online. La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de la inserció professional dels nostres titulats. Finalment, la UAB reforça la seva vocació internacional amb una major presència de l'anglès a les aules i de programes impartits al 100% en anglès.

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als seus màsters oficials com en relació als seus màsters i postgraus propis, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia d'UAB: primera universitat de l'Estat espanyol en el rànquing mundial QS i 11a universitat del món en el rànquing Top 50 Under 50 (visualitza tots els rànquings UAB).

Més informació:
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB
Cursos d'especialització UAB