Lliurament de premis del Programa Argó

Lliurament de premis Argó a treballs de batxillerat

El lliurament de premis es va dur a terme el dimecres 20 de juny a les 17 hores a la sala d’Actes del Rectorat.

26/06/2018

El passat dimecres, la sala d’Actes del Rectorat acollia una quarantena d’estudiants de secundària acompanyats dels seus tutors i familiars, somrients i nerviosos. El motiu d’aquesta inquietud? El 15è lliurament dels Premis Argó.

El jurat, presidit per Jordi Barbé –coordinador per a les relacions amb l’ensenyament secundari– va atorgar 18 premis (primers, segons i tercers) i 24 mencions honorífiques als alumnes de batxillerat per la investigació d’aquests treballs. L’entrega de guardons va córrer a càrrec de Josep Ros (vicerector de Programació Acadèmica i de Qualitat), Anna Ortiz (sotsdirectora de l’ICE),  Joan Carbonell (degà de la Facultat de Filosofia i Lletres), Jaume Farrés (Degà de la Facultat de Biociències), Aleix Gabarró (subdirector general d'Ordenació Curricular), Antoni Méndez (Degà de la Facultat de Ciències) i Xavier Verge (representant del Consell Social).

Els guardonats amb els primers premis de cada categoria –Argó, Humanitats i Ciències Socials, Ciències, Biociències, Art i Tecnologia– van poder exposar el seu treball de recerca i explicar les seves hipòtesis i conclusions a tot l’auditori.

El punt final el va posar el Cor de Cambra de la Universitat Autònoma de Barcelona interpretant tres cançons.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies