Les facultats s'ompliran de pianos durant dos dies

PianoCua

El desplegament de pianos en diferents indrets del campus durant dos dies es titula enguany "50 anys a tocar!" i s'emmarca en el 50 aniversari de la UAB. Ha estat organitzada pels equips de deganat, el vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura en Viu i ha estat possible gràcies a la col·laboració del Concurs Internacional de Música Maria Canals.

10/04/2018

El piano restarà a disposició de la comunitat universitària entre les 10.00 h. i les 18.30 h.

L'activitat "50 anys a tocar!" ha estat organitzada pels equips de deganat, el vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura en Viu, en el marc del 50 aniversari de la UAB. El desplegament dels instruments serà possible gràcies a la col·laboració del Concurs Internacional de Música Maria Canals i és fruit de l’excel.lent acceptació que han tingut les experiències prèvies com aquesta a la UAB, en els anteriors anys.

El piano restarà a disposició de la comunitat universitària entre les 10.00 h. i les 18.30 h.

Per assegurar la continuïtat de la música durant el dia, els centres comptaran amb un animador o una animadora que interpretarà peces diverses.

Des de la UAB s'anima a pianistes, cantants i intèrprets d’altres instruments a que facin gaudir a l'audiència de les seves habilitats. Només és qüestió de posar-se d’acord i poder escoltar solistes, duets, tercets, conjunts vocals... Així totes les persones que formen part de la comunitat UAB, i que estiguin avesades a tocar-lo (professorat, estudiants i PAS) podran fer-ho, soles o acompanyades amb altres instrumentistes.

Dimarts, 17 d'abril:

• Facultats de interpretarà Psicologia i Filosofia i Lletres. Vestíbul d’accés a l’Auditori de la Universitat.
• Facultats de Ciències i Biociències. Vestíbul de la primera planta.
• Plaça Cívica.

Dimecres, 18 d'abril:

• Facultats de Ciències de l'Educació i Traducció i Interpretació. Espai exterior entre la Biblioteca d’Humanitats i les facultats.
• Facultat de Ciències de la Comunicació. Vestíbul del segon pis.
• Facultats de Dret, Ciències Polítiques i Sociologia i Economia i Empresa. Vestíbul de la primera planta.


 

Notícies relacionades

Totes les notícies