Laura Salmerón, premiada al concurs de màrqueting Estudiants amb Talent

Imatge Laura Salmerón

Estudiants amb Talent és un concurs organitzat per InfinitC que neix amb l'objectiu de potenciar la incorporació al món laboral d'estudiants universitaris interessats pel màrqueting, la publicitat, la comunicació i el patrocini.

17/02/2017

Laura Salmerón, que està cursant el quart curs del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la UAB, ha estat premiada a la tercera edició del concurs estatal Estudiants amb Talent, a partir d'un projecte d'estratègia comunicativa creat per a la marca Pernod Ricard. Per a la defensa, va comptar amb la supervisió de la professora Ana Ullod, del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Facultat de Ciències de la Comunicació.

L'estudiant va defensar el seu projecte a la seu de Pernod Ricard de Madrid, davant un client que veia per primera vegada la seva proposta i havia de valorar si s'adequava als seus objectius de màrqueting i comunicació.

Estudiants amb Talent és un certamen estatal organitzat per InfinitC, que apropa els universitaris interessats pel món del màrqueting al seu àmbit professional. El premi que rebrà Salmerón és la possibilitat de realitzar pràctiques de sis mesos a l'empresa Pernod Ricard. A més, rebrà invitacions per a conferències de patrocini d'InfinitC, on presentarà el seu treball amb l'ajuda d'un representant de la companyia.

 

Notícies relacionades

Projecte de divulgació de La Marató de TV3 a la UAB

La UAB i la Fundació La Marató de TV3 han organitzat un cicle de "conferències-masterclass" per a donar a conèixer les claus de l'èxit de La Marató, des de diferents vessants. La Fundació portarà destacats professionals a les aules, que les impartiran durant el curs que la UAB celebra el 50è aniversari. Llegir més

Mor Francesc Bonastre

El 20 de setembre ens va deixar Francesc Bonastre, professor emèrit del departament d'Art i de Musicologia de la UAB. La cerimònia de comiat tindrà lloc el dia 21 a les 17 hores a l'Església de Santa Maria de Montblanc. Llegir més

Totes les notícies