La Vila porta 'Els Amics de les Arts' pel seu 25è aniversari

Els Amics de les Arts, a Vila Universitària

L’acte de clausura pels 25 anys de Vila Universitària acabarà amb un concert del grup 'Els Amics de les Arts'. El concert de la famosa banda catalana, alguns components de la qual són exvilatans, posarà punt i final a la Festa del Gat, diada anual dels vilatans, el dijous 17 de maig.

10/05/2018

La Vila Universitària ha organitzat la seva famosa Festa del Gat pel proper dijous 17 de maig, coincidint amb els 25 anys de la residència de la UAB.

La festa començarà a les 13 hores amb una fideuà a càrrec d’un dels espais de restauració de la Vila, seguit d’activitats esportives, com campionats de billar i ping-pong, una sessió de Zumba a càrrec del SAF o ambientació de la mà d’associacions de la comunitat universitària.

La Fundació Autònoma Solidària també posarà a disposició dels assistents el “Xiringu”, un punt itinerant atès per voluntaris i estudiants de Psicologia per informar i assessorar sobre temes de salut.

A les 18 hores, alguns residents de la Vila oferiran actuacions i espectacles amb els seus grups locals i, fins a les 22 hores, hi haurà instal·lada una Fira Gastronòmica dels estudiants internacionals de la Universitat, organitzat pel grup local Vila’s Fest.

'Els Amics de les Arts', el plat fort pels 25 de La Vila

La banda de pop-folk català, 'Els Amics de les Arcs', tocarà a les 20 hores a l’entorn del complex residencial de Vila 1. El conjunt de gironins, alguns dels quals varen estudiar a la UAB i viure a la Vila, es va fer popular amb cançons com 4-3-3 o Jean-Luc, del seu segon àlbum 'Bed&Breakfast'.

La vetllada pels 25 anys de la Vila, a més del concert d’un dels grups amb més èxit del panorama català, també comptarà amb una sessió de punxadiscos –Dj’s Vila-.

Consulta el programa sencer

 

Notícies relacionades

Totes les notícies