La UAB ret homenatge al professorat i al PAS jubilats durant el curs 2016-17

La UAB va organitzar un acte de reconeixement al personal que es va jubilar durant el darrer curs acadèmic. L'acte va tenir lloc el passat dia 21 de setembre i va comptar amb la presència de diversos membres de l’Equip de Govern.

21/09/2017

L'acte de reconeixement va tenir lloc el dia 21 de setembre, a les 12 hores, a la Sala d’Actes del Rectorat i va comptar amb la presència de la rectora de la UAB, Dra. Margarita Arboix; el vicerector de PAS, Dr. José Aguilera; el vicerector de Personal Acadèmic, Dr. Francisco Morente; el gerent, Sr. Jaume Tintoré i la secretària general, Dra. Cristina Riba.

El Dr. Josep López Santín, catedràtic del departament d’Enginyeria Química, Biològica i Ambiental, va pronunciar un discurs en representació del personal acadèmic. Va parlar de la il·lusió amb la que tothom va treballar per construir una nova universitat durant els primers anys de la seva creació. Va al·ludir també al "relleu generacional i a la sacsejada, tant necessària, que la gent jove pot aportar a la Universitat". Va finalitzar el seu discurs fent referència a la situació actual i a la necessitat de fer política universitària.

A continuació, la Sra. Maria Mercè Bausili, exgestora de col·leccions de la Biblioteca d'Humanitats, va dir unes paraules en representació dels companys jubilats del PAS. Va dissertar sobre la seva trajectòria professional a les biblioteques de la UAB i de com va viure moments tan importants com la informatització dels catàlegs de llibres. Per acabar recordant que "a la UAB he crescut i he passat molts bons moments durant els 44 anys que he treballat, on he fet amics per sempre".

Seguidament, els 17 jubilats del PAS i els 33 jubilats del PDI van rebre un detall de mans de la rectora i la resta de membres de l’Equip de Govern.

Per finalitzar, el Dr. Morente, vicerector de Personal Acadèmic va referir-se a la jubilació com una oportunitat per a dur a terme nous projectes. Va agrair l’esforç de tots els presents per la feina feta durant els anys que han contribuït a construir la UAB amb esforç, compromís i generositat. La Dra. Arboix va afegir que la UAB “és casa vostra”, i va fer incís en l’oferiment de l’Equip de Govern d’ajudar-los en el que puguin necessitar durant aquesta nova etapa.

 

Notícies relacionades

Eleccions a la Junta de PAS Funcionari

Des del 20 d'abril està disponible per a la seva consulta, el cens electoral provisional del personal funcionari que el proper dia 7 de juny escollirà les 21 persones que formaran la Junta de PAS de la UAB, pel sistema de votació electrònica. Llegir més

I Setmana Solidària sobre la salut mental

Transtorns mentals, depressió i ansietat o suïcidi són alguns dels temes que abordaran diferents persones expertes a la I Setmana Solidària, que organitzen les facultats de Ciències i Biociències del 23 al 27 d'abril, amb l'objectiu de divulgar temes d’interès des d’un punt de vista científic-social per a implicar la comunitat universitària. Es tractarà la salut mental, coincidint amb la temàtica escollida en la darrera Festa Major de la UAB. Llegir més

Totes les notícies