La UAB ofereix un nou màster en Cirurgia Microgràfica de Mohs amb la col·laboració de la Fundació Quirón Salud

 Màster en Cirurgia Microgràfica de Mohs

La cirurgia microgràfica de Mohs és actualment la tècnica d'extirpació de tumors cutanis primaris i recidivants amb la taxa de curació més alta en comparació amb qualsevol altra modalitat de tractament, ja sigui quirúrgica o destructiva. El màster ofereix una especialització teòrico-pràctica en modalitat semipresencial.

27/07/2017

El 14 de juliol va tenir lloc la signatura del conveni per impartir el màster de Cirurgia Microgràfica de Mohs, adscrit a l’Escola de Postgrau de la UAB, en col·laboració amb la Fundació Quirón Salud. El màster està dirigit per Joan Ramon Garcès, cap clínic del Servei Dermatològic de l’Hospital Sant Pau i actual coordinador de dermatologia del Centre Mèdic Teknon, i oferirà vuit places el proper curs 2017-2018.

A més de Joan Ramon Garcès, van assistir a l'acte María José Feijóo, directora de l’Escola de Postgrau i de la Formació Continua de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Belén Marrón, en condició de representant legal de la Fundació Quirón Salud, que van signar el conveni en nom de la UAB i de la Fundació, respectivament.

La cirurgia microgràfica de Mohs és actualment la tècnica d'extirpació de tumors cutanis primaris i recidivants amb la taxa de curació més alta en comparació amb qualsevol altra modalitat de tractament, ja sigui quirúrgica o destructiva. La demanda d'aquesta tècnica, que assegura una destrucció de teixits no compromesos mínima i redueix la probabilitat de recidiva, és creixent entre els pacients, que es troben amb una manca real de centres i professionals que posseeixin la capacitat i logística suficients per a la implementació d'una autèntica cirurgia de Mohs.

El màster en Cirurgia Microgràfica de Mohs pretén pal·liar aquest dèficit oferint a l'especialista i resident de l'últim any en dermatologia un programa formatiu teòric-pràctic, únic en llengua espanyola, que ofereix, en modalitat semipresencial, un abordatge exhaustiu i eminentment interactiu dels coneixements necessaris per un ensinistrament quirúrgic adequat i una eficaç incorporació de la tècnica en la pràctica professional de l'alumne un cop finalitzat el curs.

Més informació:
Màster en Cirurgia Microgràfica de Mohs
Postgrau en Cirurgia Microgràfica de Mohs
Més màsters i postgraus en Medicina

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies