La UAB obre les portes del campus als futurs alumnes

Jornades de portes obertes de la UAB

Els dies 31 de gener i 1 i 2 de febrer la UAB obre de bat a bat les portes del campus i de les facultats als alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior que vulguin conèixer la seva variada i completa oferta de graus, amb xerrades sobre tots els estudis impartides pels professors de cada titulació.

09/11/2016

Apuntar-se a les Portes Obertes és molt fàcil: es pot fer la inscripció online tant si es tracta d'un centre com d'un estudiant individual.

En el web de la UAB trobaràs el detall de totes les xerrades que oferim durant les Jornades de Portes Obertes, classificades per àmbits (Arts i Humanitats, Biociències, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Jurídiques, Comunicació, Política i Societat, Economia i Empresa, Educació i Enginyeries). Es faran més de 200 sessions informatives sobre tots els graus de la UAB a les facultats on s'impartiran les classes als futurs alumnes. 

Els dies 31 de gener i 1 i 2 de febrer es fan sessions a les 10h i les 12h, i el dia 2 de febrer, a més a més, hi ha sessions per la tarda, a les 15:30h.

Apuntar-se a les Portes Obertes és molt fàcil: només cal fer la inscripció online tant si s'és un centre (i es ve amb tots els alumnes) com si s'és un estudiant (i es ve per compte propi o amb amics). La persona que s'inscriqui rebrà una confirmació per email que et permet imprimir (o guardar en el mòbil) la teva acreditació d'accés.

A més, cada dia de les Jornades de Portes Obertes organitzem una xerrada informativa per als professors de secundària, a la que us podeu inscriure en el mateix formulari.

Durant les Jornades de Portes Obertes el campus de la UAB ofereix més de 200 xerrades sobre els graus que impartim. En la darrera edició, van visitar el campus més de 22.000 estudiants i prop de 600 professors de secundària procedents de 340 centres educatius d'arreu de Catalunya, les Illes Balears, País Valencià i Andorra.

Hi ha moltes maneres de visitar la UAB

Les Jornades de Portes Obertes estan plantejades perquè siguin els estudiants (organitzats per centres, o individualment) els que vinguin a cada facultat o escola del campus i puguin assabentar-se de tots els detalls del grau que volen fer. Però a banda de les Jornades de Portes Obertes, la UAB ofereix moltes altres possibilitats per conèixer el campus i els estudis que oferim. Les trobaràs totes al web: Visita la UAB. Per exemple, pots conèixer el campus en una visita concertada amb el teu institut, o venir amb els pares el Dia de les Famílies, o demanar que sigui la UAB qui visiti el teu institut, o participar en les activitats que organitzen bona part de les facultats i escoles. Veure totes les activitats


 

 

Notícies relacionades

I Setmana Solidària sobre la salut mental

Transtorns mentals, depressió i ansietat o suïcidi són alguns dels temes que abordaran diferents persones expertes a la I Setmana Solidària, que organitzen les facultats de Ciències i Biociències del 23 al 27 d'abril, amb l'objectiu de divulgar temes d’interès des d’un punt de vista científic-social per a implicar la comunitat universitària. Es tractarà la salut mental, coincidint amb la temàtica escollida en la darrera Festa Major de la UAB. Llegir més

Totes les notícies