La UAB millora la seva posició al rànquing The Times Higher Education

Estudiants

El Times Higher Education World University Ranking analitza més de mil universitats d'arreu del món. A l'edició d'enguany, la UAB millora els resultats de l'any passat en docència, citacions, captació de recursos industrials i internacionalització, i assoleix la posició 147.

05/09/2017

La UAB s'ha situat al lloc 147 a l'edició d'enguany (2017-2018) del Times Higher Education World University Ranking. El curs 2016-2017, ocupava el 163. La Universitat guanya posicions en aspectes com citacions, internacionalització o docència.

Enguany, la UAB torna a millorar pel que fa al nombre de citacions dels articles de recerca, indicador de l’impacte de la recerca: la Universitat obté 89,5 punts, molt per sobre de la puntuació mitjana de les universitats analitzades, que és de 47. A més, la UAB ocupa en aquest camp el lloc número 102 mundial, tot guanyant nou posicions respecte l'any passat.

La UAB millora sensiblement també la seva posició en l'apartat de qualitat docent, on s'avalua el nombre de doctorats, la reputació acadèmica, el pressupost institucional i la ràtio alumne/professor. En aquest aspecte la UAB obté 43,3 punts, i n’ocupa la posició 145 del món (l'any passat, es situava al lloc 191).

I, pel que fa a la internacionalització, la UAB assoleix els 60,1 punts, tot millorant de nou els resultats del 2016. Als altres apartats del rànquing, la UAB obté 36,1 punts en recerca, un resultat molt similar a l'anterior, i, pel que fa als ingressos procedens del sector empresarial, assoleix un 42,1, per sobre també dels resultats de l'any passat.

En total, aquest rànquing ha analitzat 1102 universitats mitjançant la informació que és recollida, analitzada i verificada pel proveïdor global de dades SCOPUS d'Elsevier.

Més informació: Times Higher Education World University Ranking

 

Notícies relacionades

Totes les notícies