La Generalitat convoca 23 places del Pla Serra Húnter a la UAB

Personal docent i investigador

El Pla Serra Húnter de la Generalitat preveu contractar, durant el període 2012-2020, prop de cinc-cents professors a les universitats públiques segons criteris de qualitat internacional. A la segona convocatòria d'enguany, hi ha 23 places per incorporar-se a la UAB.

18/07/2017

La Generalitat ha fet pública la darrera convocatòria, la segona del 2017, del Pla Serra Húnter, amb el qual, contractarà nous professors a les universitats públiques catalanes basant-se en criteris de qualitat internacional. Hi ha 23 places per incorporar-se a diferents departaments de la UAB. La convocatòria romandrà oberta fins al proper 1 d'octubre.

Aquest pla preveu, fins al 2020, la incorporació d'uns 500 nous docents amb mèrits homologables als dels estàndards internacionals. Les persones candidates que s'incorporen al programa Serra Húnter ho poden fer en les categories d'agregat "tenure-track", d'agregat permanent, de catedràtic "tenure-track" i de catedràtic permanent. L'oferta de contractació d'aquesta segona convocatòria de 2017 es troba al següent enllaç.

El procés de selecció dels candidats i les candidates es desenvolupa en dues parts. La primera part consisteix en una crida internacional per donar publicitat i anunciar les contractacions que les universitats volen oferir de forma conjunta. En aquesta part s'informa als aspirants de les acreditacions necessàries per concórrer a la convocatòria de les contractacions. La segona part, que consisteix en el procés selectiu, d'accés als contractes oferts, s'obrirà amb la convocatòria formal de les contractacions.

En una primera fase del programa -que es va desenvolupar durant el període 2003-2010-, es van contractar 428 professors i professores permanents.

Més informació: Pla Serra Húnter

 

Notícies relacionades

El Concert "50 Anys de la UAB", al Teatre La Faràndula de Sabadell

El Concert "50 anys de la UAB" tindrà lloc el dijous, 3 de maig, a les 20 hores, al Teatre La Faràndula de Sabadell. Anirà a càrrec del Cor i l'Orquestra de la UAB i de l'Orquestra Simfònica del Vallès. El repertori inclou una composició i estrena especial per al 50 aniversari titulada "El secret de les coses", del reconegut músic i compositor Marc Timón (Alumni UAB). Llegir més

Totes les notícies