La Facultat d'Economia i Empresa organitza la Jobs Week de 21 al 23 de febrer

Jobs Week

Per tal d'afavorir l'adaptació al món laboral dels estudiants dels últims cursos de grau i màster, la Facultat d'Economia i Empresa organitza la Jobs Week. Del 21 al 23 de febrer, empreses i institucions oferiran assessorament i prendran contacte amb els estudiants.

13/02/2017

La Facultat d'Economia i Empresa organitza la Jobs Week de 21 al 23 de febrer per afavorir l'orientació i la inserció laboral dels estudiants del centre. A més, la setmana anterior, hi haurà uns tallers formatius. Les activitats es desenvoluparan tant al campus de Bellaterra com al campus de Sabadell.

L'objectiu d'aquestes jornades és acostar les empreses i institucions als estudiants dels últims cursos de grau i màster que estan a punt d'incorporar-se al món professional, així com dotar-los d'eines per a aquest procés d'adaptació.

Els dies 21, 22 i 23 de febrer, la Jobs Week es tindrà lloc entre les 12 i les 14 h, amb sessions d'una hora per a cada empresa o institució que hi participa. S'oferirà orientació sobre la situació laboral als diferents sectors, així com sobre l'estructura de les empreses i els perfils dels llocs de treball. A més, els estudiants podran lliurar els seus currículums.

Pel que fa a la setmana prèvia, del 14 al 16 de febrer, la Facultat organitza tallers formatius d'una hora de duració sobre sortides professionals, confecció de currículums i realització d'entrevistes. Aquests tallers es desenvoluparan de 10 a 12 h al campus de Bellaterra, i d'11 a 13 h al campus de Sabadell.

Per participar-hi, cal inscriure's prèviament a través d'aquest enllaç.

Més informació: Setmana de l'Ocupabilitat de la Facultat d'Economia i Empresa

 

Notícies relacionades

Totes les notícies