L'IMBM Summer Symposium tanca amb èxit i la mirada posada en el futur

IMBM Summer Symposium

L'IMBM Summer Symposium 2017 del màster en Executive Business Management de la UAB reuneix la comunitat del màster i estudiants d’altres màsters d’economia i empresa de la UAB en una trobada que ha debatut sobre el futur de l’empresa en el món de les xarxes socials i la híper-connexió.

09/06/2017

L'IMBM Summer Symposium 2017 ha tingut lloc els dies 21, 22 i 23 de juny a la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB. Ha reunit una important representació de la comunitat històrica del màster en Executive Business Management (professors, estudiants i alumni, juntament amb empreses que promocionen i recolzen el programa) i ha comptat també amb una destacada participació d’estudiants d’altres màsters d’economia i empresa de la UAB.

El symposium ha inclòs dues sessions principals, sobre family business i big data, al voltant de les quals tots els participants han generat un debat de gran interès entorn aspectes clau a plantejar-se de cara al futur del món dels negocis. El networking i l’intercanvi d’experiències i coneixements ha sigut formidable i han convertit el symposium en una trobada d’èxit i profit per a tots els participants.

Els resultats i conclusions principals del symposium es poden resumir en algunes de les preguntes fonamentals que s’han realitzat en el marc dels debats:

  • Com es transmeten els valors familiars a la cultura empresarial? Com obté la gestió empresarial familiar els beneficis d'aquests valors?
  • Com serà el futur consumidor i com col·laboraran els canals de distribució amb les empreses per millorar les noves demandes dels clients?
  • Com es veurà afectat el negoci per la transparència i els rumors que generen les xarxes socials d'Internet?
  • Com la quantitat d'informació generada pot ser rendible per a les decisions empresarials? (El 90% de la informació existent s'està generant en els últims tres anys)
  • La intel·ligència artificial gestionada per les màquines tindrà més influència en la presa de decisions que les recomanacions humanes? Com estaran preparats els humans (especialment els “millenials”) perquè no estiguin dominats per l'algoritme de les matemàtiques?
  • Com els resultats dels canvis en el sector financer poden veure's afectats per les tècniques de “Machine Learning” i aprofiten avantatges amb la capacitat d'anticipar les accions per mitigar futurs riscos?
  • Els models de valoració automàtica proporcionen un millor coneixement sobre les preferències dels clients i l'apliquen per oferir millors serveis i una millor resposta a les seves necessitats?
  • Com es pot utilitzar la combinació de diferents fonts d'informació per millorar els models predictius de riscos?


El màster en Executive Business Management ofereix als seus estudiants els coneixements i les habilitats necessàries per a la direcció d'empreses, la seva gestió i la seva administració a escala internacional. L'objectiu del programa és formar professionals amb les habilitats i els coneixements necessaris per superar els reptes derivats del desenvolupament de les empreses en els seus diferents àmbits d'actuació.


Més informació:

Màster en Executive Business Management
Màsters propis i postgraus en Economia i Empresa
IMBM Summer Symposium 2017

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies