L'Escola de Prevenció i Seguretat organitza el seu XVI Workshop, trobada Universitat-Empresa

El Workshop té l’objectiu de propiciar i facilitar l’encontre entre el sector empresarial i la Universitat, possibilitant als estudiants conèixer les ofertes laborals i de pràctiques de les empreses assistents. El programa inclou conferències, espai de networking i una sessió d’orientació per millorar la marca personal.

10/04/2018

El proper divendres 20 d’abril, l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral acollirà el XVIè Workshop 2018 amb l’objectiu de propiciar i facilitar l’encontre entre el sector empresarial i la Universitat.

La trobada, que tindrà lloc a l’Hotel Exe Campus de la UAB, és un espai anual que brinda l’oportunitat a estudiants i representants de les empreses a establir contactes, facilitar la inserció laboral i la captació de talent, i a intercanviar coneixements entre professorat, estudiants i professionals del sector.

L’esdeveniment està obert a estudiants de 3r i 4t curs del Grau en Prevenció i Seguretat Integral, els estudiants de postgraus i màsters, així com titulats i exalumnes del centre. Un espai on representants i professionals de recrutament de les empreses poden presentar les seves ofertes laborals i de pràctiques als estudiants.

El programa d’aquesta edició del Workshop és el següent:

A les 9:30 hores. Recepció i acreditació d’empreses participants.

A les 10 hores. Conferència: “El Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD): el nou enfoc a risc en la governança i gestió de la seguretat de les dades”, a càrrec de Ramon Miralles.

A les 12 hores. Espai de Networking i entrevistes amb els titulats i estudiants de l’Escola.

A les 14 hores. Aperitiu de clausura.

A les 15 hores. Jornades per a l’ocupació: “Quina és la teva millor versió? Defineix la teva marca personal” (aula 134), a càrrec d’Enffoque, empresa dedicada al coaching, la formació i la consultoria a nivell empresarial i individual.

El Workshop s’emmarca dins del Semestre per a l’Ocupació, en què el centre programa diferents actuacions per millorar l’orientació professional dels estudiants i millorar la inserció laboral.

L’any passat, més de 75 persones varen assistir a aquest espai anual de trobada, amb la presència de 17 entitats i corporacions vinculades al món de la seguretat pública i privada, com Henkel Iberica, Mutua Universal, Securitas, Dräger Safety España o la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Les inscripcions ja estan obertes i es pot confirmar l'assistència a través d’aquest enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies