L’Escola Massana canvia d’edifici

El centre d’Art i Disseny, adscrit a la UAB, s'acomiada divendres, 14 juliol, de la seva seu històrica, l’edifici de l’Antic Hospital de la Santa Creu, amb un acte oficial i nombroses activitats culturals. El curs vinent estrenarà seu, propera a la que ha ocupat durant més de 80 anys.

Foto: Noemi Jariod

10/07/2017

La jornada festiva, que tindrà lloc a les instal·lacions del centre i als jardins de Rubió i Lluch, començarà al matí amb una programació cultural i clourà a la nit amb música en directe. Al vespres hi haurà l’acte oficial de tancament.

Serà la darrera oportunitat per poder entrar a l’escola per la qual han passat professionals de relleu de les arts plàstiques, el disseny, del món cultural, artístic i de la creació. En total han estat més de 87.000 alumnes que han estudiat alguna de les especialitats que en els seus 88 anys d’història ha promogut la Massana.

L’Escola inaugurarà el curs acadèmic vinent una nova seu, un edifici de 5 plantes ideat per l’arquitecta Carme Pinós, ubicat a la Plaça Gardunya, al costat d’on ha estat situada els darrers 82 anys.
 
Programa d’activitats

 

Notícies relacionades

Estudiants amb notes excel.lents que trien la UAB

María Llagostena (Traducció i Interpretació), Oriol Llopis (Física i Matemàtiques), Marc Jurkiewichz (Enginyeria Química) i Brais Chao (Medicina) són estudiants nous a la UAB de 1er curs que hi han entrat amb les notes més altres dels graus del seu àmbit de coneixement. Aquí ens expliquen les seves expectatives i els motius que els han portat a triar l'Autònoma. Llegir més

Totes les notícies