L’Escola Massana canvia d’edifici

Foto: Noemi Jariod

El centre d’Art i Disseny, adscrit a la UAB, s'acomiada divendres, 14 juliol, de la seva seu històrica, l’edifici de l’Antic Hospital de la Santa Creu, amb un acte oficial i nombroses activitats culturals. El curs vinent estrenarà seu, propera a la que ha ocupat durant més de 80 anys.

10/07/2017

La jornada festiva, que tindrà lloc a les instal·lacions del centre i als jardins de Rubió i Lluch, començarà al matí amb una programació cultural i clourà a la nit amb música en directe. Al vespres hi haurà l’acte oficial de tancament.

Serà la darrera oportunitat per poder entrar a l’escola per la qual han passat professionals de relleu de les arts plàstiques, el disseny, del món cultural, artístic i de la creació. En total han estat més de 87.000 alumnes que han estudiat alguna de les especialitats que en els seus 88 anys d’història ha promogut la Massana.

L’Escola inaugurarà el curs acadèmic vinent una nova seu, un edifici de 5 plantes ideat per l’arquitecta Carme Pinós, ubicat a la Plaça Gardunya, al costat d’on ha estat situada els darrers 82 anys.
 
Programa d’activitats

 

Notícies relacionades

Desena edició del Màster en Infectologia Pediàtrica

El primer Màster d’Infectologia Pediàtrica realitzat a Espanya, arriba a la seva desena edició. Es tracta d’un màster presencial d’especialització professional considerat uns dels quatre millors màsters d’especialització sanitària de tot l’Estat. Llegir més

L'economia social i solidària arriba a la UAB

La UAB inaugura el dimecres, 21 de febrer, la primera edició del Postgrau d'Economia Social i Solidària amb una lliçó inaugural sobre les incubadores socials universitàries. El postgrau ofereix formació sobre com transformar el model actual de desenvolupament socioeconòmic, a partir de la participació de l'àmbit universitari (UAB), l'administració local (Ajuntament de Sabadell) i el teixit associatiu (Teler cooperatiu/ Ateneu Cooperatiu del Vallès). Llegir més

Totes les notícies