Ja podeu aconseguir el carnet Viu el Campus SIS!

En el marc del projecte Campus Saludable i Sostenible (Campus SIS), enguany teniu la oportunitat d’aconseguir el carnet Viu el Campus SIS, amb el qual podreu gaudir de les diferents activitats organitzades i també reconèixer 2 crèdits ECTS. 

09/12/2016

El projecte Campus SIS engloba dos plans diferents: el Campus Saludable i el Campus Sostenible. Tots dos estan dirigits a tota la comunitat universitària, tant als estudiants com als treballadors de la UAB, i tenen com a objectiu millorar la salut mitjançant la promoció d’entorns i hàbits de vida saludables i també fomentar una universitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

A través del projecte Campus SIS s’organitzen diverses activitats adreçades a la comunitat universitària: la Cursa Solidària de la UAB, la Setmana Saludable i Sostenible, la Setmana de la Mobilitat i la iniciativa ACTIVA’T i MOU-TE. Enguany, s’engega el carnet Viu el Campus SIS, que us garantirà informació sobre les activitats organitzades a través del correu electrònic per tal que us hi pugueu inscriure i la possibilitat de reconèixer 2 crèdits ECTS. Per a aconseguir-lo, cal fer una inscripció i realitzar un pagament de 15 €. Aquells estudiants que vulgueu els crèdits, equivalents a 50 hores, haureu de certificar la vostra assistència a les activitats. Podreu recollir el carnet cada dijous al Centre de Recursos de 13 h a 15 h.

La primera activitat del Campus SIS és la Cursa Solidària de la UAB, que tindrà lloc el 18 de desembre. Amb l’obtenció del carnet Viu el Campus SIS, no caldrà que aboneu el preu de la inscripció a la Cursa. Quan feu la inscripció, haureu de marcar la casella conforme hi participareu. Aquesta cursa és un gran esdeveniment esportiu i solidari organitzat al campus per a recollir fons en suport a la Marató de TV3.

Per a més informació sobre les activitats organitzades, feu un cop d’ull al blog Viu el Campus SIS. Participeu-hi!

 

Notícies relacionades

Eleccions a la Junta de PAS Funcionari

Des del 20 d'abril està disponible per a la seva consulta, el cens electoral provisional del personal funcionari que el proper dia 7 de juny escollirà les 21 persones que formaran la Junta de PAS de la UAB, pel sistema de votació electrònica. Llegir més

Totes les notícies