Ja podeu aconseguir el carnet Viu el Campus SIS!

Viu el Campus SIS

En el marc del projecte Campus Saludable i Sostenible (Campus SIS), enguany teniu la oportunitat d’aconseguir el carnet Viu el Campus SIS, amb el qual podreu gaudir de les diferents activitats organitzades i també reconèixer 2 crèdits ECTS. 

09/12/2016

El projecte Campus SIS engloba dos plans diferents: el Campus Saludable i el Campus Sostenible. Tots dos estan dirigits a tota la comunitat universitària, tant als estudiants com als treballadors de la UAB, i tenen com a objectiu millorar la salut mitjançant la promoció d’entorns i hàbits de vida saludables i també fomentar una universitat més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

A través del projecte Campus SIS s’organitzen diverses activitats adreçades a la comunitat universitària: la Cursa Solidària de la UAB, la Setmana Saludable i Sostenible, la Setmana de la Mobilitat i la iniciativa ACTIVA’T i MOU-TE. Enguany, s’engega el carnet Viu el Campus SIS, que us garantirà informació sobre les activitats organitzades a través del correu electrònic per tal que us hi pugueu inscriure i la possibilitat de reconèixer 2 crèdits ECTS. Per a aconseguir-lo, cal fer una inscripció i realitzar un pagament de 15 €. Aquells estudiants que vulgueu els crèdits, equivalents a 50 hores, haureu de certificar la vostra assistència a les activitats. Podreu recollir el carnet cada dijous al Centre de Recursos de 13 h a 15 h.

La primera activitat del Campus SIS és la Cursa Solidària de la UAB, que tindrà lloc el 18 de desembre. Amb l’obtenció del carnet Viu el Campus SIS, no caldrà que aboneu el preu de la inscripció a la Cursa. Quan feu la inscripció, haureu de marcar la casella conforme hi participareu. Aquesta cursa és un gran esdeveniment esportiu i solidari organitzat al campus per a recollir fons en suport a la Marató de TV3.

Per a més informació sobre les activitats organitzades, feu un cop d’ull al blog Viu el Campus SIS. Participeu-hi!

 

Notícies relacionades

Presentació de l'exposició

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició ‘Art apArt’

El proppassat dimarts, 19 de juny, es va presentar l’exposició ‘Art apArt’ a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. La presentació de la mostra, emmarcada dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB, va comptar amb la presència de diversos alumnes del màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, que van fer una visita guiada al públic assistent. Llegir més

El professor Jordi Julià guanya el premi València 2018

El professor Jordi Julià guanya el Premi València 2018

La Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació ha concedit el Premi València a Jordi Julià, professor del Departament de Filologia Espanyola de la UAB per la seva obra Shakespeare i el desig, en la categoria de poesia en valencià. Llegir més

Totes les notícies