Investigadors debaten sobre els factors de gènere, formació i territori en l'ocupabilitat dels joves

Les possibilitats d'ocupabilitat dels joves protagonitzen la jornada "Treball i gènere: entre la formació i el territori" del QUIT,  que tindrà lloc a la sala de plens del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, a Barcelona, el 15 de juny.

13/06/2018

El Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT) de la UAB organitza la jornada "Treball i gènere: entre la formació i el territori". Aquesta jornada tindrà lloc el 15 de juny, a partir de les 9,30 h, a la sala de plens del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (C. Diputació, 284. Barcelona).

La jornada està lligada a un projecte de recerca que planteja la necessitat d'analitzar les possibilitats d'ocupabilitat dels joves, incorporant la formació, el gènere i el territori per poder superar la disjuntiva entre l'oferta i la demanda del mercat de treball, amb la finalitat contribuir al debat sobre la necessitat de trobar respostes per fer front a la incorporació dels joves al mercat de treball.

La sessió, que pretén reunir persones estudioses i professionals per posar en comú les seves reflexions i experiències, serà inaugurada per Lluís Franco, president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya, i Sara Moreno, vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat i professora del Departament de Sociologia de la UAB. A més de la presentació dels resultats de la recerca "Joves a Catalunya, formació i treball", hi haurà dues taules rodones titulades "La joventut front els canvis al món laboral" i "Experiències amb èxit al territori".

La inscripció és gratuïta però cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a l'adreça quit@uab.cat.

Més informació: Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Treball i gènere: entre la formació i el territori

 

Notícies relacionades

Totes les notícies