Torna el Dia de les Famílies a la UAB

DiaFamilies

Visites guiades per totes les facultats i la Vila Universitària i servei gratuït de busos per tot el campus. Vine a visitar la UAB amb la teva família el pròxim dissabte 5 de maig!

07/03/2018

T’agradaria visitar la UAB amb els de casa? Vine el 5 de maig al Dia de les Famílies! Com cada any per aquestes dates, el campus s’obrirà a tots els estudiants de Batxillerat i CFGS i a les seves famílies. Les inscripcions es van tancar el 15 de maig, però hi ha facultats que tenen algunes places lliures. Apunta-t'hi ara!

L’objectiu del Dia de les Famílies és apropar les facultats, escoles i serveis de la UAB als joves i els seus familiars, així com presentar globalment l’oferta formativa de la nostra Universitat. Com en les edicions anteriors, el pròxim 5 de maig es realitzaran visites guiades per totes les facultats i escoles de la UAB. Pots escollir quin grau és del teu interès i anar a veure el centre on s’imparteix; el professorat serà l’encarregat de guiar-te per les aules, laboratoris o platós dels diferents edificis.

Aquest any hi haurà dos torns de visites guiades, que començaran a les 9.30 h i a les 11.30 h, respectivament, a cada facultat o escola. Els habitatges de la Vila Universitària es podran visitar entre  les 12-13 h i les 14-15 h. Paral·lelament i durant tot el matí, funcionarà, també, un servei gratuït de busos pel campus, perquè puguis conèixer les instal·lacions que brinda: les biblioteques, l’Hemeroteca, el Servei d’Activitat Física (SAF),  els bars i restaurants, la Sala de Cinema i la Sala de Teatre... i molt més! 

Encara ets a temps de venir. Consulta aquí quins itineraris tenen vacants. T’hi esperem!


 

Notícies relacionades

CalderaSAFPiscina

La UAB estrena una caldera de biomassa forestal al SAF

La UAB ha estrenat una caldera de biomassa forestal que ofereix energia calorífica a les instal.lacions del Servei d'Activitat Física (SAF), gràcies a un projecte del Consell Comarcal del Vallès. Amb una potència de 500 kW i un estalvi de CO2 de 284 tones, és la primera universitat catalana que comptarà amb una caldera d'aquestes característiques. Llegir més

Totes les notícies