III Trobada Mirades de mestres

II Trobada Mirades de mestres

La III Mirades de mestres se celebrarà el dissabte 20 d'octubre de 2018, organitzada per l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona en l'entorn del Pla Innovar per Aprendre.

24/07/2018

Aquesta és la tercera trobada pedagògica de Mirades de mestres, pensada perquè et sentis al centre de l’aprenentatge. Com cada any, volem generar espais de conversa pròxima, de tu a tu, combinats amb espais de petit i gran grup.
S’aprèn revisant el que saps i el que fas, per això és tan important aprofundir en la cultura reflexiva dels equips educatius. I el llenguatge audiovisual és un instrument molt potent per aquesta finalitat.
En aquesta trobada volem compartir la feina de diverses escoles i reflexionar, a través de vídeos realitzats per mestres, juntament amb comentaris de gent relacionada amb el món de l’educació, sobre com s’aprèn. L'objectiu de la trobada es generar cultura professional, compartint experiència i deliberant sobre què fem i com ho fem perquè el nostre alumnat aprengui més i millor.

La trobada es durà a terme a Casa de Convalescència. Hospital de Sant Pau, c/ Sant Antoni Maria Claret 171, de Barcelona.

Web de la trobada

 

Notícies relacionades

Totes les notícies