III Trobada de didàctica dels estudis clàssics

Paideia. III trobada de didàctica dels estudis clàssics se celebrarà el dijous 7 i el divendres 8 de setembre de 2017, organitzada pel Departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana i l'Equip de Formació i Innovació de Llengües i Cultura Clàssiques de l’ICE de la Universitat Autònoma de Barcelona.

13/06/2017

Les sessions de la Trobada inclouran tant ponències d’especialistes convidats com comunicacions en format Barcamp. Les ponències se centraran en la utilització didàctica del teatre grecollatí, complementades amb una taula rodona sobre la mateixa qüestió.

Les sessions Barcamp acolliran les comunicacions lliurement aportades pel professorat de secundària o de universitat que s'hagi inscrit a la trobada sobre experiències o propostes didàctiques relacionades amb qualsevol tema d’estudis clàssics. Podran ser presentades en qualsevol de les llengües de la trobada: català, castellà, anglès, francès, italià, llatí i grec antic.


Web de la trobada

 

Notícies relacionades

Projecte de divulgació de La Marató de TV3 a la UAB

La UAB i la Fundació La Marató de TV3 han organitzat un cicle de "conferències-masterclass" per a donar a conèixer les claus de l'èxit de La Marató, des de diferents vessants. La Fundació portarà destacats professionals a les aules, que les impartiran durant el curs que la UAB celebra el 50è aniversari. Llegir més

Totes les notícies