Heu estat d’intercanvi? En teniu fotografies? Participeu en el concurs de fotografia i guanyeu una càmera Polaroid!

IX Edició Concurs Fotografia Intercanvi

Heu participat en algun programa de mobilitat acadèmica? Si és així, segur que teniu moltes fotografies de l’estada a l’estranger. Ara podeu compartir la vostra experiència i participar en el concurs de fotografies d’intercanvi. El premi és una càmera Polaroid! Us ho perdreu?

14/03/2017

Arriba la IX edició del Concurs de Fotografies d’Intercanvi, adreçat a tot l’alumnat que hagi participat en algun programa de mobilitat acadèmica. És indiferent si sou estudiants locals o bé estudiants internacionals gaudint d’un intercanvi a la UAB, només cal que estigueu matriculats en el curs 2015/2016 o 2016/2017.

L’objectiu del concurs és plasmar l’experiència vital i acadèmica que suposa participar en un programa de mobilitat i motivar la comunitat universitària a participar en estades a l’estranger. La fotografia o fotografies que es presentin, com a màxim dues, han d’expressar i transmetre algun aspecte de la vivència internacional.

Podeu enviar les vostres fotografies fins al 2 d’abril i, a partir del 4 d’abril, totes les imatges presentades es penjaran en un àlbum a la pàgina de Facebook de la Unitat de Dinamització Comunitària. S’atorgaran dos premis: el del jurat i el del públic. El jurat estarà format per 2 membres de la Unitat de Dinamització Comunitària i 3 estudiants que participen en el programa Mentor. D’altra banda, el públic podrà escollir quina fotografia li ha agradat més a través de les votacions a l’àlbum de fotografies del Facebook.

Els guanyadors del concurs, que s’anunciaran el dia 26 d’abril, rebran com a premi una càmera Polaroid PIC 300. Per a més informació, consulteu les bases del concurs i no dubteu a participar-hi!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies