Guillem Gavaldà guanya el primer premi Francesc Garriga de Poesia

Guillem Gavaldà
Foto: LaBreu

Guillem Gavaldà ha realitzat diversos recitals poètics. L’Institut Ramon Llull el va seleccionar per participar del 15 al 18 de desembre passat en unes conferències poètiques internacionals a Istanbul, i el 21 de desembre passat va realitzar el seu primer recital poètic a la ciutat de Barcelona.

23/12/2016

Guillem Gavaldà, estudiant de segon curs del grau d'Estudis Clàssics de la UAB, ha estat guardonat amb el primer Premi Francesc Garriga de Poesia gràcies a la seva obra titulada Fam Bruta, que s’ha publicat aquest mes de desembre.

L’obra és un recull de poemes originals escrits per Gavaldà que ha estat publicada conjuntament per tres editorials destacades de l’àmbit de la poesia catalana, LaBreu edicions, Adia edicions, i Cafè Central, que són també les institucions convocants del concurs.

Anteriorment Gavaldà havia realitzat diversos recitals poètics. L’Institut Ramon Llull el va seleccionar per participar en unes conferències poètiques internacionals que es van dur a terme del 15 al 18 de desembre passat. A més a més, per primera vegada Gavaldà va poder realitzar un recital a la ciutat de Barcelona, que es va realitzar el 21 de desembre passat.

Segons els editors de l’obra en unes declaracions a NacióDigital, els poemes de Gavaldà són “una resposta a la poètica de Francesc Garriga” i l’obra “té un nucli i una energia condensada. Tots els poemes estan ben travats, amb una narrativitat i sensibilitat comuna”.

 

Notícies relacionades

El Concert "50 Anys de la UAB", al Teatre La Faràndula de Sabadell

El Concert "50 anys de la UAB" tindrà lloc el dijous, 3 de maig, a les 20 hores, al Teatre La Faràndula de Sabadell. Anirà a càrrec del Cor i l'Orquestra de la UAB i de l'Orquestra Simfònica del Vallès. El repertori inclou una composició i estrena especial per al 50 aniversari titulada "El secret de les coses", del reconegut músic i compositor Marc Timón (Alumni UAB). Llegir més

Totes les notícies