Guillem Gavaldà guanya el primer premi Francesc Garriga de Poesia

Guillem Gavaldà

Guillem Gavaldà ha realitzat diversos recitals poètics. L’Institut Ramon Llull el va seleccionar per participar del 15 al 18 de desembre passat en unes conferències poètiques internacionals a Istanbul, i el 21 de desembre passat va realitzar el seu primer recital poètic a la ciutat de Barcelona.

Foto: LaBreu

23/12/2016

Guillem Gavaldà, estudiant de segon curs del grau d'Estudis Clàssics de la UAB, ha estat guardonat amb el primer Premi Francesc Garriga de Poesia gràcies a la seva obra titulada Fam Bruta, que s’ha publicat aquest mes de desembre.

L’obra és un recull de poemes originals escrits per Gavaldà que ha estat publicada conjuntament per tres editorials destacades de l’àmbit de la poesia catalana, LaBreu edicions, Adia edicions, i Cafè Central, que són també les institucions convocants del concurs.

Anteriorment Gavaldà havia realitzat diversos recitals poètics. L’Institut Ramon Llull el va seleccionar per participar en unes conferències poètiques internacionals que es van dur a terme del 15 al 18 de desembre passat. A més a més, per primera vegada Gavaldà va poder realitzar un recital a la ciutat de Barcelona, que es va realitzar el 21 de desembre passat.

Segons els editors de l’obra en unes declaracions a NacióDigital, els poemes de Gavaldà són “una resposta a la poètica de Francesc Garriga” i l’obra “té un nucli i una energia condensada. Tots els poemes estan ben travats, amb una narrativitat i sensibilitat comuna”.

 

Notícies relacionades

Projecte de divulgació de La Marató de TV3 a la UAB

La UAB i la Fundació La Marató de TV3 han organitzat un cicle de "conferències-masterclass" per a donar a conèixer les claus de l'èxit de La Marató, des de diferents vessants. La Fundació portarà destacats professionals a les aules, que les impartiran durant el curs que la UAB celebra el 50è aniversari. Llegir més

Mor Francesc Bonastre

El 20 de setembre ens va deixar Francesc Bonastre, professor emèrit del departament d'Art i de Musicologia de la UAB. La cerimònia de comiat tindrà lloc el dia 21 a les 17 hores a l'Església de Santa Maria de Montblanc. Llegir més

Totes les notícies