Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologia

Maternitat

La quarta edició del Fòrum Internacional d'Educació i Tecnologies (FIET) té lloc el 27 de juny a la Facultat de Ciències de la Comunicació. Hi hauran 3 simposis, dues conferències i quatre taules de comunicacions tant per a joves investigadors com per a professionals.

09/06/2017

La quarta edició del Fòrum tindrà lloc sota el lema "FIETxs 2017: Les tecnologies digitals en els nous escenaris d'aprenentatge, a la Facultat de Ciències de la Comunicació -donat que la Facultat de Ciències de l'Eduació es troba en obres- el 27 de juny.

El lema d'aquesta edició s'adapta i segueix els objectius generals del FIET: reflexionar i fer propostes de caire transformador a partir dels resultats de la recerca i de les evidències que aquesta ens aporta.

La inauguració serà a les 9 del matí, a càrrec de la rectora, Margarita Arboix, i de la impulsora del Fòrum, la professora de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Mercè Gisbert.

Tindran lloc simposis simultanis on es parlarà d'avaluar per aprendre, de la neurociència i de recursos digitals, que oferiran professors i investigadors de la Universitat Ramon Llull, de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de Girona. Hi haurà després un racó de les comunicacions que inclourà un fòrum de joves investigadors, d'experiències docents i de recerques.

La present edició constarà de 3 simposis, dues conferències i quatre taules de comunicacions tant per a joves investigadors com per a professionals de la recerca en tecnologia educativa. la conferència inaugural d'Eduard Balcells tractarà sobre el "Disseny de nous escenaris d'aprenentatge", mentre que la conferència de clausura serà a càrrec d'Alfons Cornellà, fundador d'Infonomia, i versarà sobre "Quina educació per a quin món".

La cloenda a les 19.30 hores anirà a càrrec de Joaquín Gairin, degà de la Facultat de Ciències de l'Educació, i la professora Mercè Gibert, de la Universitat Rovira i Virgili.

Més informació: http://fiet2017.fietcat.cat/programa/

 

Notícies relacionades

ICTA

La UAB reuneix experts mundials en decreixement i justícia ambiental

L’ICTA-UAB organitza del 24 de juny al 6 de juliol la Vª Escola d’Estiu sobre Decreixement i Justícia Ambiental. El curs, que enguany porta per títol “Donant sentit a través de la democràcia, la no violència i la convivència”, tractarà sobre el paper del decreixement en la transformació cap a una societat més justa.   Llegir més

Totes les notícies