Estudiants preuniversitaris participen a les jornades Química Interactiva

Les jornades es desenvoluparan als laboratoris de la Facultat de Ciències del 29 de gener al 19 de febrer de 2018.

06/02/2018

Amb el propòsit de potenciar l'interès per la química entre l'alumnat de batxillerat i enfortir els vincles amb el professorat de secundària, el Departament de Química de la UAB ofereix novament, amb el suport de l'Institut de Ciències de l'Educació, la possibilitat de participar en les jornades de química interactiva, que es desenvoluparan als laboratoris de la Facultat de Ciències del 29 de gener al 19 de febrer de 2018, en horari de matí, de les 9:30 a les 13:30 h.

L’activitat s'inicia a les 9,30 h. amb una breu introducció informativa on es mostrarà la importància de la química en la vida quotidiana i s'introduiran els aspectes bàsics de seguretat en el laboratori i de tractament de residus. Seguidament es porta a terme una pràctica de química virtual a l'aula d'informàtica on es simula el comportament de l'aigua. Posteriorment es realitzen una sèrie de pràctiques als laboratoris del Departament de Química en grups de 12 estudiants, tutelats per un/a professor/a. S'ha optat per un enfocament eminentment pràctic i interactiu amb activitats que porten per títol: Detectius ambientals, El racó del detectiu, Materials polimèrics, Metalls amb memòria de forma o El racó del fred.

Més informació: Química interactiva

 

Notícies relacionades

L'exposició "El sexe a l'Època Romana" arriba a la UAB

La Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB acollirà, del 5 d'abril al 15 de juny, una exposició que desvetlla els aspectes més íntims de la vida dels romans, a través d’una selecció d’una vuitantena de peces procedents de col·leccions arqueològiques catalanes i de les imatges i dels textos llatins més suggeridors. Llegir més

Totes les notícies