Enquesta sobre els serveis cientificotècnics de la UAB

serveis cientificotècnics

El personal investigador i el personal d'administració i serveis e la UAB estan cridats a participar a una enquesta per valorar els serveis de suport a la recerca i la transferència de coneixement a través de l'enllaç http://enquestes.uab.cat.

04/06/2018

Els Serveis Cientificotècnics de la UAB (SCT) són instal·lacions que integren infraestructures i grans equipaments dedicats a la realització de tècniques especialitzades. La seva principal missió és donar suport científic i tecnològic a grups de recerca, empreses i entitats pel desenvolupament dels seus projectes de recerca i innovació.

La UAB ha elaborat una enquesta per conèixer la valoració d'aquests serveis per part del personal docent i investigador i del personal d'administració i serveis de la Universitat. L’enquesta té una durada aproximada de tres minuts i s’hi pot accedir a través de http://enquestes.uab.cat.

L’enquesta, que estarà oberta fins el proper 20 de juny, és totalment anònima i permetrà saber si els serveis s'ajusten als interessos del personal de la Universitat i fer millores al respecte.

Per qualsevol dubte, us podeu dirigir a serveis.cientificotecnics@uab.cat 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies