Els investigadors del projecte P-Sphere es reuneixen per fomentar col·laboracions

P-Sphere

La UAB va organitzar el 7 de juny passat una trobada per als investigadors que participen en el projecte P-Sphere Cofund (Marie S. Curie Actions) amb l’objectiu de fomentar sinergies i col·laboracions.

12/06/2018

El 7 de juny passat, la UAB va organitzar una trobada per reunir tots els investigadors P-Sphere amb l’objectiu d’estrènyer vincles i facilitar col·laboracions futures entre els participants. Aquests investigadors postdoctorals , que porten a terme la seva investigació en diferents institucions de l’Esfera UAB i en àmbits molt diversos, van tenir l’oportunitat de trobar-se i reflexionar sobre les seves perspectives de futur.

L’obertura de la sessió va anar a càrrec del Vicerrector de Recerca i Transferència, el Dr. Armand Sánchez, qui va resaltar la rellevància estratègica del projecte P-Sphere en l’Esfera UAB i dins del marc del programa europeu HORIZON 2020. La trobada va comptar també amb la presència d’investigadors consolidats que van compartir les seves experències professionals. 

Després d’un dinar informal on directors, supervisors i investigadors van tenir l’oportunitat d’intercanviar opinions sobre la sessió, es va organitzar una activitat de team building. L’objectiu d’aquesta activitat va ser treballar la capacitat dels participants per resoldre reptes i afrontar situacions imprevistes dins dels equips.  
 
Finançat pel programa Marie S. Curie de la Comissió Europea i amb la participació d’alguns centres de l’Esfera UAB-CEI, el programa P-Sphere compta actualment amb 49 investigadors internacionals procendents d’àmbits multidisciplinaris diversos i està en línia amb els reptes estratègics del programa HORIZON 2020.

Més informació:
Web del projecte P-Sphere

 

Notícies relacionades

Totes les notícies