Els estudiants del primer postgrau en Economia Social i Solidària assumiran només el 20% del cost de matrícula

Postgrau d'Economia Social i Solidària

La primera edició del postgrau en Economia Social i Solidària de la UAB ha rebut una subvenció de la Generalitat de Catalunya que permet que els estudiants que s'hi matriculin rebin una beca que cobreix el 80% del cost de la matrícula.

30/11/2017

El Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya ha concedit una subvenció gairebé total sobre l'import de la matrícula de la primera edició del postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social de la UAB. Una gran notícia per a tots els estudiants que s'hi matriculin, doncs assumiran el cost només del 20% del programa.

Pots consultar el text complet de la resolució de la Generalitat de Catalunya.

El nou postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social sorgeix de la cooperació entre l’àmbit universitari (UAB), l’administració local (Ajuntament de Sabadell) i el teixit associatiu i societat civil del territori (Teler Cooperatiu). A més d’aquestes entitats, també compta amb el suport de: Federació Cooperatives de Treball de Catalunya; Ateneus Cooperatius/programa Aracoop; Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa; Fundació Seira; Fundació Roca i Galès; Xarxa d’Economia Social-XES; Fundació Autònoma Solidària-FAS.

El postgrau es va presentar el 24 de novembre a la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB. A la presentació, Eudald Griera, membre del Teler Cooperatiu, va manifestar que “l’objectiu principal del postgrau és construir un marc d’aprenentatge i debat al voltant d’aquest nou model econòmic a la vegada que es formen a professionals qualificats en aquest sector demandats per part de les organitzacions, administracions públiques i el teixit associatiu”.

Rosa Garcia, professora del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB, va esmentar que aquest nou programa de postgrau “es planteja com una eina especialment adreçada a persones que ja estiguin participant en cooperatives, entitats de l’ESS o del teixit social, o vulguin impulsar algun projecte en aquesta línia. Així com també a persones que des d’administracions públiques o des d’altres espais institucionals estiguin participant en àmbits vinculats amb l’ESS i vulguin eines concretes per aplicar en el seu lloc de treball i, per últim, a graduats universitaris que estiguin buscant una especialització”.

La primera edició del postgrau s’estrena amb 25 places i serà impartida per professorat tant de l’àmbit universitari com d’entitats i col·lectius especialitzats en l’economia social i solidària.  La modalitat docent és presencial i es realitza a la Facultat d’Economia i Empresa - Campus Sabadell entre gener i juny de 2018. Les entitats socials i locals col·laboradores lligades a aquests estudis podran facilitar beques parcials de fins el 80% del cost total dels estudis.

Les inscripcions estan obertes fins al proper 5 de gener del 2018. Consulta tota la informació i inscriu-te al web del postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social

 

Notícies relacionades

PostCroma2016

Els 210 infants del programa Croma visiten el campus

El programa CROMA 2.0, que coordina la Fundació Autònoma Solidaria (FAS) de la UAB,  portarà el dimarts, 22 de maig, 210 nens i nenes al campus per conèixer la universitat i apropar-se als equips de recerca que han participat dels projectes que han fet pels infants durant aquest curs. Llegir més

Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2017-2018

Màsters i postgraus UAB 2018-2019: admissió oberta!

En el web UAB pots consultar l'oferta completa tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre. Diversos programes ja han tancat l’admissió, però encara en trobaràs molts amb la preinscripció oberta. Places limitades!

Llegir més

Totes les notícies