Els estudiants del primer postgrau en Economia Social i Solidària assumiran només el 20% del cost de matrícula

La primera edició del postgrau en Economia Social i Solidària de la UAB ha rebut una subvenció de la Generalitat de Catalunya que permet que els estudiants que s'hi matriculin rebin una beca que cobreix el 80% del cost de la matrícula.

30/11/2017

El Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya ha concedit una subvenció gairebé total sobre l'import de la matrícula de la primera edició del postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social de la UAB. Una gran notícia per a tots els estudiants que s'hi matriculin, doncs assumiran el cost només del 20% del programa.

Pots consultar el text complet de la resolució de la Generalitat de Catalunya.

El nou postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social sorgeix de la cooperació entre l’àmbit universitari (UAB), l’administració local (Ajuntament de Sabadell) i el teixit associatiu i societat civil del territori (Teler Cooperatiu). A més d’aquestes entitats, també compta amb el suport de: Federació Cooperatives de Treball de Catalunya; Ateneus Cooperatius/programa Aracoop; Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa; Fundació Seira; Fundació Roca i Galès; Xarxa d’Economia Social-XES; Fundació Autònoma Solidària-FAS.

El postgrau es va presentar el 24 de novembre a la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB. A la presentació, Eudald Griera, membre del Teler Cooperatiu, va manifestar que “l’objectiu principal del postgrau és construir un marc d’aprenentatge i debat al voltant d’aquest nou model econòmic a la vegada que es formen a professionals qualificats en aquest sector demandats per part de les organitzacions, administracions públiques i el teixit associatiu”.

Rosa Garcia, professora del Departament d’Economia Aplicada de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB, va esmentar que aquest nou programa de postgrau “es planteja com una eina especialment adreçada a persones que ja estiguin participant en cooperatives, entitats de l’ESS o del teixit social, o vulguin impulsar algun projecte en aquesta línia. Així com també a persones que des d’administracions públiques o des d’altres espais institucionals estiguin participant en àmbits vinculats amb l’ESS i vulguin eines concretes per aplicar en el seu lloc de treball i, per últim, a graduats universitaris que estiguin buscant una especialització”.

La primera edició del postgrau s’estrena amb 25 places i serà impartida per professorat tant de l’àmbit universitari com d’entitats i col·lectius especialitzats en l’economia social i solidària.  La modalitat docent és presencial i es realitza a la Facultat d’Economia i Empresa - Campus Sabadell entre gener i juny de 2018. Les entitats socials i locals col·laboradores lligades a aquests estudis podran facilitar beques parcials de fins el 80% del cost total dels estudis.

Les inscripcions estan obertes fins al proper 5 de gener del 2018. Consulta tota la informació i inscriu-te al web del postgrau en Economia Social i Solidària: Desenvolupament Local, Cooperativisme i Transformació Social

 

Notícies relacionades

Totes les notícies