Els alumnes de l’Institut Frederica Montseny, de tour per la UAB!

20170315_letsgotour

Els joves de 1r d’ESO del centre de Badia del Vallès que participen al programa Let’s Go! visiten el Campus per tal d’aprendre a realitzar una bona visita turística pel seu poble en un futur.

15/03/2017

El programa Let’s Go! té per objectiu millorar les competències en llengua anglesa d’alumnat de 1r d’ESO de Badia del Vallès. En el marc d’aquest programa de voluntariat de la FAS, els nois i noies de l’Institut Frederica Montseny han visitat el Campus de la UAB on s’han separat en quatre petits grups i han realitzat una visita guiada per la universitat en anglès.

Amb aquest circuit turístic, l’estudiantat ha pogut treballar la descripció espacial dels llocs, el vocabulari relacionat amb direccions i llocs, desenvolupar les habilitats comunicatives i identificar la metodologia que es fa servir quan es fa una visita guiada. Cada grup, mentre complementava un mapa del territori,  feia un itinerari diferent que girava entorn de quatre temàtiques: Faculties tour,Art tour, Libraries tour, Services tour. Així, els alumnes van poder conèixer diferents indrets de la UAB com les seves facultats, el rectorat, les biblioteques, les columnes, la Plaça Cívica, etc. Després d’aquesta activitat, els mateixos alumnes hauran de preparar una ruta turística en anglès per Badia del Vallès on caldrà que posin en pràctica els coneixements assolits.

Amb aquest programa, es persegueix l’objectiu final de convertir Badia del Vallès en una English-Learning City (ELC). Quan finalitzi el projecte, el 2020, es pretén que tot el municipi estigui implicat en el foment de l’aprenentatge de l’anglès i que s’hagi establert una xarxa en la qual les entitats socials, els centres educatius i la comunitat treballin conjuntament. Actualment, el Let’s Go! encara es troba a la primera fase però s’està implementant  satisfactòriament.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies