Fins al dia 24 es poden presentar candidatures a les eleccions a la Junta de la Facultat per cobrir vacants dels representants dels sectors A i C.

urna

Eleccions Junta de Facultat 2017

urna

06/10/2017

La Junta Electoral de la Facultat de Traducció i d'Interpretació, reunida amb data de 5 d'octubre de 2017, ha posat en marxa el procés electoral per cobrir les vacants dels representants dels sectors A i C a la Junta de la Facultat de Traducció i d'Interpretació.

Fins al 24 d'octubre es poden presentar les candidatures al Deganat: cal emplenar el model de candidatura que trobareu a la pàgina web de la FTI (a l'apartat Coneix la Facultat/Estructura administrativa/Eleccions) i portar-la personalment al Deganat de la Facultat o, si no es pot, enviar-la per correu electrònic (dg.traduccio@uab.cat), un cop signada i escanejada, amb el DNI també escanejat.

En aquest apartat hi trobareu, a més dels models de candidatures i del model de reclamació a la proclamació dels candidats, tota la informació sobre les eleccions i el calendari electoral.

Us recordem que podreu votar des de les 9.00 h del dilluns 13 de novembre fins a les 13.00 h del dimarts 14 de novembre a l'enllaç següent: https://seuelectronica.uab.cat/votacio-e#110. Haureu d'introduir-hi el vostre NIU i la contrasenya que feu servir habitualment. Si no coneixeu o no recordeu la contrasenya, la podeu obtenir a l’adreça: http://sia.uab.es/gestio_pwd.html."