El PIUNE participa al I Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió

Estudiants amb discapacitat

Al I Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió es poden presentar investigacions, només en forma de comunicacions orals, que suposin un avenç significatiu en l’atenció de les persones amb alguna condició de discapacitat que formen part de la comunitat universitaria.

06/10/2017

El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el I Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió els dies 7 i 8 de novembre, a la Facultat de Medicina de la UB (C. Casanova, 143). El PIUNE, servei d’atenció a la discapacitat de la UAB, participarà en aquesta primera trobada que te com a objectiu donar a conèixer la recerca en l’atenció a la diversitat en l’àmbit universitari, tant des d’una perspectiva nacional com internacional.

En la primera edició es poden presentar recerques en forma de comunicacions orals, i han de suposar un avenç significatiu en l’atenció de les persones amb alguna discapacitat que formen part de la comunitat universitària. Les investigacions han d’estar relacionades amb les adaptacions curriculars i acadèmiques, l'accés a la universitat, acollida i seguiment, l'esport universitari i l'accés a pràctiques i empreses.

Amb l’objectiu de promoure la participació dels investigadors, el comitè científic seleccionarà dues recerques per atorgar els premis que concedeix la Fundació Prevent, entitat que col·labora amb el congrés. Les persones interessades en assistir a l’esdeveniment hauran de realitzar la inscripció abans del dia 20 d’octubre al següent enllaç.

Més informació: I Congrés Internacional sobre Universitat i Inclusió

 

Notícies relacionades

Totes les notícies