El Parc de Recerca UAB i el Barcelona Synchrotron Park signen un conveni de col·laboració

Barcelona Synchrotron Park

Les dues entitats col·laboren per fomentar la transferència de coneixement científic entre elles i incentivar els contactes entre el personal investigador i les empreses del Barcelona Synchrotron Park.

02/05/2018

El director del Parc de Recerca UAB, Francisco Javier Lafuente, i el director del Barcelona Synchrotron Park, Pere Solà, han signat un acord de col·laboració per impulsar l'R+D+I de les empreses del territori i la relació del món acadèmic i d’investigació amb el món productiu.

Entre les activitats concretes que comprèn el conveni, destaca el suport que dona el Barcelona Synchrotron Park al Programa de Generació d'Idees, que organitza anualment el PRUAB per recollir reptes tecnològics o d’innovació d'empreses i entitats del territori i fomenta l’emergència de projectes que en donin resposta per part del personal investigador del campus de la UAB.

Des de la creació del BSP, les dues entitats han col·laborat contínuament per millorar la competitivitat del teixit econòmic català i l'entorn social. Per una banda, el Barcelona Synchrotron Park acull empreses innovadores i té la vocació d’acompanyar-les en les seves dinàmiques d’R+D+Ii, particularment per mitjà del PRUAB, per a qui, a la vegada, el BSP representa una zona d’expansió natural.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies