El màster Erasmus Mundus en Polítiques Públiques - Mundus MAPP ha sigut guardonat per tercera vegada amb una beca Erasmus Mundus

Beca per al Màster Erasmus Mundus en Polítiques Públiques

El màster Erasmus Mundus en Polítiques Públiques - Mundus MAPP de la UAB ha estat seleccionat per tercer cop des del seu llançament al 2007 per a obtenir la beca Erasmus + Erasmus Joint Master Degrees. Només 38 de les 116 sol·licituds elegibles pel projecte han sigut escollides per al finançament.

04/07/2017

L'Agència Executiva d'Educació, Audiovisuals i Cultura de la Comissió Europea ha escollit el màster Erasmus Mundus en Polítiques Públiques - Mundus MAPP com un dels seleccionats per rebre la beca Erasmus + Erasmus Mundus Joint Masters Degrees. El programa ha sigut valorat per la seva rellevància, experiència i singularitat.

El màster Erasmus Mundus en Polítiques Públiques - Mundus MAPP pertany al consorci Mundus MAPP, que està format per la University of York (Regne Unit), l’Institute of Social Studies of Erasmus Rotterdam University (Països Baixos), la Central European University a Budapest (Hongria) i l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (Barcelona). El títol del màster està expedit conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

Els MCEM (Màsters Conjunts Erasmus Mundus) ofereixen beques finançades per la UE als millors estudiants que presentin les seves candidatures en les rondes de selecció anuals. Els estudis han de cursar-se en almenys dos dels països del programa. Una part d'ells pot cursar-se en un país associat si participa una institució d'aquest país. Cada estiu s'afegeix a la llista una suma de MCEM seleccionats. La majoria dels consorcis exigeixen que les sol·licituds es presentin entre octubre i gener per als cursos que comencin el següent any acadèmic.

El període d'admissió per al proper curs del màster Erasmus Mundus en Polítiques Públiques-Mundus MAPP obre durant la tardor de 2017.


Més informació:

Màster Erasmus Mundus en Polítiques Públiques
Màsters oficials en Política i Societat
Màsters i postgraus amb mobilitat internacional

 

Notícies relacionades

Totes les notícies