El màster en Assistència Integral en Urgències i Emergències realitza l'11è simulacre anual de catàstrofe al Port Olímpic

El simulacre docent de catàstrofes més important de Catalunya trasllada l'escenari al Port Olímpic de Barcelona. Prop de 400 participants simularan una catàstrofe de múltilples víctimes en la qual intervindran titulats universitaris en infermeria i medicina.

19/05/2017

El Port Olímpic de Barcelona acull aquest any el simuclacre de catàstrofes i incidents de múltiples víctimes (IMV) de l'11è màster en Assistència Integral en Urgències i Emergències de la Universitat Autònoma de Barcelona. El simulacre té lloc dijous 25 de maig de 2017 a partir de les 9:30h.

Es tracta d’un exercici pràctic organitzat conjuntament amb l’Institut d’Estudis Mèdics (IEM). Compta amb 400 intervinents formats tant per els/les metges/esses i infermers/eres que cursen el màster amb els principals cossos operatius de seguretat, rescat i atenció sanitària del nostre entorn: SEM, Bombers de la Generalitat de Catalunya, Bombers de Barcelona, Protecció Civil, Cruz Roja, Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil, Sociedad de Salvamento y Seguridad Marítima (SASEMAR), Servei Marítim de la Guàrdia Civil, Unidad Militar de Emergencias del Ministerio de Defensa, Ambulancias Domingo, Falck VL, ACG Drone y Proactiva, entre d’altres.

Es tracta del simulacre docent integral més important i multitudinari que es realitza a Catalunya, i un dels més grans d’Espanya, on es mobilitza un elevat nombre de recursos i personal d’emergències dels diferents cossos del país. També hi participen els alumnes metges i infermers del màster de la UAB i l’IEM

El màster en Assistència Integral en Urgències i Emergències està dirigit a titulats universitaris en medicina i infermeria que desenvolupin la seva activitat laboral, o que estiguin interessats en formar-se per treballar en un futur, en serveis d'urgències hospitalàries i serveis d'emergències prehospitalaris estàndard. El programa ofereix una especialització en urgències i emergències mèdiques, un dels camps que en els darrers anys ha experimentat un major creixement en el nostre país.

La confirmació d'assistència és imprescindible abans del 22 de maig a través del telefón 93 433 51 90 o al correu electrònic mireia.alonso@iem-emergencia.com.


Més informació:
Màster en Assistència Integral en Urgències i Emergències
11è màster en Assistència Integral en Urgencies i Emergències
Més màsters en Medicina
Més màsters en Infermeria i Fisioteràpia

 

Notícies relacionades

Totes les notícies