El Màster de Gestió Esportiva, entre els 40 millors programes a nivell mundial

Durant la graduació dels alumnes del Màster en Gestió Esportiva del curs passat

El Màster en Gestió Esportiva de la UAB i Johan Cruyff Institute s’inclou al TOP-40 dels millors programes de gestió esportiva i manté la segona posició en la modalitat online.

19/07/2017

La prestigiosa revista SportBusiness International ha situat el programa del Màster en Gestió Esportiva/Sports Management en la posició 39 en la categoria presencial i com a segon millor màster online, en una nova edició del seu rànquing mundial. La revista avalua la satisfacció de l’ex-estudiant, així com la qualitat del professorat o el sistema de recolzament que rep l’estudiant.

Des del curs passat, la UAB ofereix el programa formatiu en col·laboració amb Johan Cruyff Institute, qui manté la seva aparició en el rànquing des de fa 6 anys. L’avaluació també compta variables com l’èxit professional assolit per l’estudiant durant els sis primers mesos, la presència d’equitat de gènere o la mitjana de salari percebut en els 3 anys següents, categoria en la qual el programa està al 14è lloc. Així mateix, la revista valora indicadors com l’oferta de programes en diferents idiomes o la possibilitat de cursar el màster a distància.

El Màster Oficial en Gestió Esportiva ofereix una formació integral des d’una perspectiva learning by doing dins la gestió en la indústria de l’esport. Aquest any el màster disposa d’un programa presencial, a més de 70 places en la modalitat online (35 en castellà i 36 en anglès). L'admissió pel proper curs 2017-2018 encara està oberta.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies