El Comando Voluntariat, per transformar la societat

La FAS presenta la nova campanya destinada a sumar voluntàries i voluntaris als programes de l’entitat. Sota l’eslògan “Voluntariat per a la transformació social”, aquesta estratègia és una aposta clara pel treball en comú amb la missió de despertar consciències i construir una societat inclusiva.

12/09/2017

El curs acadèmic 2017-2018 s’enceta a la FAS amb la presentació de la campanya “Comando V: Voluntariat per a la transformació social”. El Comando Voluntariat neix amb la intenció d’apropar-se a tot l’alumnat de la UAB que a través de la transformació social vol lluitar contra les injustícies, defensar els drets humans, construir una societat inclusiva i despertar consciències.

Aquesta campanya promociona programes de la FAS vinculats a l’àmbit socioeducatiu com el CROMA, l’UniX oLet’s Go; a l’àmbit sociosanitari, que es basa en passar temps amb infants i joves hospitalitzats; en l’àmbit penitenciari hi ha programes a centres per adults i joves; en l’àmbit de la salut amb temàtiques relacionades amb el consum de substàncies i la sexualitat; en l’àmbit social hi ha projectes de mentoria; i, finalment, també al medi ambient, on els voluntaris poden contribuir a construir una universitat més responsable amb el seu territori, a través de la promoció de l’educació ambiental al campus.

El Comando Voluntariat té l’objectiu de superar la xifra de 600 voluntàries i voluntaris del darrer curs. Per aquest motiu, després de l’exitosa campanya de “Keep calm and volunteer”, la FAS fa una crida a la transformació social tot assimilant l’actitud de les persones voluntàries a la que tenen els superherois de ficció. On des de l’anonimat, en la majoria de casos, desafien les injustícies i treballen en silenci pel bé comú. Aquesta actitud està reforçada amb imatges contundents que denoten la determinació per millorar la comunitat UAB i el seu entorn.

La participació en programes de voluntariat universitari pot tenir reconeixement de crèdits acadèmics.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

Web de Voluntariat o informeu-vos a través d’aquest formulari.

 

Notícies relacionades

Del 6 al 9 de novembre s'estrenen els "UABgames"

En el marc del 50 Aniversari de la UAB i durant la setmana de la Festa Major, del 6 al 9 de novembre, l'Autònoma celebrarà la I edició dels UABgames, unes jornades esportives transversals, inclusives i solidàries. Fins el 23 d'octubre són obertes les inscripcions. Llegir més

Comencen les "masterclass" sobre La Marató de TV3

La Facultat de Biociències acollirà la primera de les tres masterclass sobre La Marató de TV3 que es faran aquest curs a la UAB. Aquesta serà el proper 25 d'octubre, i tractarà del finançament en la recerca, amb experts, investigadors i testimonis. Llegir més

Totes les notícies