Entrega del VII Premi CIEU-FUABformació 2018 a estudiants i alumni amb iniciatives emprenedores

Guardonats al VII Premi CIEU-FUABFormació a la persona més emprenedora 2018

El CIEU ha entregat el 15 de març el seu 7è premi CIEU-FUABformació 2018 a estudiants i exestudiants per la seva activitat emprenedora, en un acte espeicial que va tenir lloc a la Sala Lluís Vives II de l’Hotel Campus UAB.

05/03/2018

El Centre d’Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) ha entregat el VII Premi CIEU-FUABformació 2018, en un acte solemne que va tenir lloc dijous 15 de març, a la Sala Lluís Vives II de l'Hotel Campus UAB.

El premi és un reconeixement a estudiants i alumni FUABformació (EPSI, EUTDH i ESAGED) i membres de la UAB, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i promocionar la innovació des de la mateixa comunitat universitària.

En aquesta edició, els candidats/es del Premi guardonats han estat: 

- En la categoria "Turisme": Mayra Peromingo pel seu projecte "Prêt&You".
- En la categoria "Direcció Hotelera": Francesc González pel seu projecte "The Net Revenue".
- En la categoria EPSI-ESAGED: Pere Miralles pel projecte "Post-incendi".
- En la categoria "Alumni impace social i sostenibilitat": Georgina Vidal pel projecte "d D'ENGINY biorem".
- En la categoria "Resta de la UAB": Daniel Simón i Pablo Abram pel projecte "Youdrop".

Els criteris de valoració del jurat, compost per experts del món empresarial i universitari, són l’esperit i iniciativa emprenedora, les accions dutes a terme, l’originalitat i grau d’innovació dels projectes emprenedors, i la viabilitat -a mitjà i llarg termini- d’aquests, tant en l'àmbit tècnic com en l'econòmic i comercial.

Durant l'acte, David Urbano, Director del Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries (CIEU) va donar la benvinguda als assistents presentant la tasca del centre i destacant els 10 anys de treball assessorant i impulsant l'emprenedoria en la comunitat universitària.

Sara Moreno, Vicerectora d'Alumnat i d'Ocupabilitat de la UAB, va comentar les línies de treball que s'impulsen des de l'Autònoma per promoure l'emprenedoria des d'una perspectiva integral, així la importància del col·lectiu Alumni,  titulats que s'han format a la UAB, amb els quals es manté el contacte perquè continuen aportant molt valor afegit a la Universitat, i per la seva part, l'Autònoma també hi contribueix en les seves trajectòries professionals.

La responsable de la Fundació UAB, Montserrat Balagueró, va remarcar durant la seva intervenció el fet que des de les Escoles de FUABFormació es potencia l'esperit emprenedor dels estudiants com a part important del seu aprenentatge, i que una mostra d'això, és l'èxit assolit per als titulats premiats.

Ponents amb experiències emprenedores per inspirar als assistents
 
Silvia Bueso, llicenciada en Dret i Periodisme, Program for Management Development a ESADE i coach certificada per l'International Coaching Federation (ICF) va donar a conèixer la seva experiència com a "captadora de fons" per posar en funcionament negocis, i com ha estat el seu pas de treballar per altres a dedicar-se completament a l'emprenedoria, i a realitzar ponències de coaching.
 
Per la seva part, Montse Marín, metgessa, es va introduir en el món de l'emprenedoria creant MomaLAB, i es va reinventar, canviant d'àmbit sectorial, del camp de la comunicació multimèdia a la ciència mèdica, i fusionant-los per aconseguir liderar projectes de consultoria per empreses de l'entorn e-Health.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies