David Block, Ferran Caballero i Meritxell Ramírez debaten sobre postveritat

Ateneu Barcelonès

Tres investigadors destacats en l'àmbit de la lingüística debatran sobre com fer front al fenomen de la postveritat en un debat organitzat per l'Associació d'Amics de la UAB. Tindrà lloc el 13 de juny i comptarà amb les intervencions de David Block, Ferran Caballero i Meritxell Ramírez.

12/06/2018

L'Associació d'Amics de la UAB organitza el debat "La construcció lingüística de la realitat: reptes per a entendre el món a l'era de la postveritat" el 13 de juny, a l’Ateneu Barcelonès (C. Canuda, 6. Barcelona), a les 19 h. Comptarà amb la participació de David Block, professor i investigador ICREA en sociolingüisme; Ferran Caballero, llicenciat en filosofia i màster en pensament contemporani; i Meritxell Ramírez, sociòloga i investigadora a la UAB i a l'University College London. El debat serà moderat per Albert Branchadell, degà de la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la UAB.

Ferran Caballero és professor de filosofia a Aula Escola Europea i de pensament i creativitat a la Universitat de La Salle. Escriu a The Objective i fa crítica de llibres a El Ciervo. Ha col·laborat amb mitjans com Crónica Global. Manté el blog https://ferrancabooks.wordpress.com/.

David Block és professor de la Universitat de Lleida i ha estat anteriorment docent en l'University College London i professor d'anglès a la UAB i la UB. Es va doctorar a la Universitat Lancaster i és soci de l'Acadèmia de Ciències Socials del Regne Unit. Ha publicat diversos treballs sobre sociolingüística i lingüística aplicada i estudia el neoliberalisme com a ideologia dominant en les societats contemporànies.

I Meritxell Ramírez és membre del Grup d'Investigacions Sociològiques sobre Religió (ISOR) de la UAB i és sociòloga especialitzada en l'estudi del coneixement científic i les formes contemporànies d'especialització. Es va doctorar a la Universitat d'Edimburg amb una tesi sobre la generació de coneixement científic sobre el canvi climàtic. Forma part de l'equip de la revista més veterana sobre sociologia, The Sociological Review.

Més informació: Associació d'Amics de la UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies