Coneixeu els buddies que participen en l’International Summer Term?

Els buddies participen en l'International Summer Term

La figura del buddy té com a objectiu afavorir la integració dels estudiants internacionals que participen en l’International Summer Term 2017. Es vol fomentar l’aproximació cultural, l’intercanvi d’experiències i la creació de xarxes entre els estudiants que hi participen.

29/06/2017

 
Els buddies són estudiants locals que estan en contacte amb els estudiants que participen en l’International Summer Term i dinamitzen activitats socioculturals al campus. Enguany, l’equip de buddies està format per 7 estudiants: la Patrícia Mases, de Periodisme, l’Ismael Ávila, estudiant de Biotecnologia, la Gala Chaparro, estudiant de Gestió Aeronàutica, l’Eduard Cosculluela, d’Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació, la Mireia Burguès, estudiant de Publicitat i Relacions Públiques, la Mireia Cuesta, d’Estudis Anglesos i la Celia Anducas, estudiant de Psicologia.

Formar part del buddy és una manera de practicar idiomes i conèixer estudiants d’altres països. D’altra banda, el buddy afavoreix el coneixement d’altres cultures i la creació de xarxes entre estudiants de diferents procedències. Ser buddy és una experiència positiva i intercultural que, a més, permet el reconeixement d'1 crèdit ECTS. Voleu conèixer els buddies? Feu un cop d’ull al vídeo!I si us agrada com sona però ja no sou a temps de participar com a buddies, podeu participar com a mentors durant el curs 2017/2018. Trobareu més informació al web de Dinamització Comunitària.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies