Concurs de fotografies ExponaturaUAB 2018

ExponaturaUAB2018
Autor: Xavier Cervera

El Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia de la UAB organitza una nova edició del concurs de fotografia sobre biodiversitat ExponaturaUAB. La inscripció és oberta fins al proper dia 20 de maig.

10/04/2018

EXPONATURA UAB 2018 és un concurs de fotografia organitzat en el marc de les IV Jornades de Recerca del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia que pretén la participació de tota la comunitat de la UAB. El termini de presentació d'imatges està obert fins al proper dia 20 de maig. Les fotografies inscrites seran exposades al llarg del dijous 7 de juny de 2018 a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències i el lliurament de premis a les tres millors fotografies es farà a la sala de graus de la facultat el mateix dia 7 de juny a les 17:30 h.

L’inici d’aquesta mostra d’imatges sobre natura es remunta al període 1986-1989. En aquells anys, un grup d’estudiants de doctorat, interessats per la fotografia de la natura, va engegar aquesta iniciativa, amb la col·laboració de la Facultat de Ciències i del Vicerectorat de Relacions Exteriors i de Campus.

L'any 2016, gairebé 30 anys després de les primeres edicions,  des del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia es va rescatar aquesta iniciativa, aconseguint, amb gairebé dues-centes imatges presentades a concurs, un gran èxit de participació. A la següent edició es van presentar fins a 226 fotografies noves de 118 participants.
 
Més informació:

Bases del concurs

Formulari d’inscripció

 

Notícies relacionades

Totes les notícies