Comencen els preparatius per a la FMUAB

 Presentació lema FMUAB La salut mental visible i sense estigmes a la UAB

La Festa Major de la UAB torna el 9 de novembre! És un dia important per a tota la comunitat universitària i ja han començat els preparatius per a la pròxima edició, que tindrà com a lema “La salut mental, visible i sense estigmes a la UAB”. A més, ja podeu participar en el concurs per a escollir el cartell de la FMUAB.

13/06/2017

Encara queden mesos per a la festa més participativa de la comunitat universitària, però ja tenim data: el 9 de novembre de 2017. Enguany, el lema de la FMUAB és “La salut mental, visible i sense estigmes a la UAB”, ja que malgrat la importància i el grau d’afectació de problemes relacionats amb la salut mental, aquesta realitat està invisibilitzada i estigmatitzada. Podeu llegir el missatge de la vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno.

Com cada any, els estudiants podeu col·laborar de diferents maneres en la preparació de la festa. A partir del dia 10 de juny ifins al 10 de juliol podeu participar en la creació del disseny del cartell de la festa. Amb el concurs ‘Cartell FM’ busquem la imatge que millor representi l’essència de la FMUAB, una festa inclusiva, participativa i no sexista. La proposta guanyadora rebrà un premi de 300 € i la imatge s’inclourà en tota la difusió i documentació de la Festa Major. Consulteu les bases de la convocatòria i deixeu lliure la creativitat. També podeu donar un cop d’ull a les propostes de cartells que es van presentar per a la festa anterior.

A més, aquest any estrenem una pàgina de Facebook de la FMUAB en què anirem publicant tota la informació relativa a la festa. Seguiu-nos per a no perdre detall de res!

 

Notícies relacionades

Totes les notícies