Comença l'activitat a l'International Summer Term

IntSummerTerm2017

Els més de 130 estudiants internacionals que cursaran alguna de les assignatures que ofereix enguany l'International Summer Term han estat rebuts el dilluns, 26 de juny, en un acte celebrat a la Sala Cinema de la UAB, on se'ls ha fet una introducció a la UAB i a Catalunya alhora que se'ls ha donat la benvinguda.

26/06/2017

Més de 130 estudiants de 16 països diferents cursaran algun de les assignatures en el programa International Summer Term, que es farà en dos torns: del 26 al 14 de juliol, i del 17 de juliol al 4 d'agost. Les assignatures de grau que cursaran s'impartiran al 100% en anglès. Són assignatures amb classes de 9 h. a 13 h., amb una durada d'entre dues i tres setmanes.

Del primer torn, l'activitat docent s'ha iniciat el dilluns, 26 de juny, a les 9 h. a l'Aulari Central amb un total de 72 estudiants. El segon torn seran 59 estudiants. Del total d'estudiants, el pais d'on provenen més és dels Estats Units, seguit a diferència del Marroc.

La benvinguda a tots ells s'ha fet a la Sala Cinema de la plaça Cívica, en un acte que ha iniciat el vicerector de Relacions Internacionals, Màrius Martínez, que els ha dit que "a més d'aprendre en les classes i gaudir del campus, us convido a fer xarxa amb totes les persones noves que conegueu durant aquests dies". 

A continuació, el coordinador acadèmic de l'International Summer Term, Graham Mortyn, els ha donat alguns detalls del contingut del programa i els ha engrescat a viure aquesta experiència internacional treient-ne el màxim profit.

La professora Fiona Kelso, del Servei de Llengües, els ha fet una introducció de Catalunya i de l'idioma català, tot subratllant que és parlat per 10 milions de persones a tot el món.

A continuació, l'agent dels Mossos d'Esquadra Ani Garcia ha donat algunes recomanacions a nivell de seguretat per tot aquest alumnnat internacional, sobretot a l'hora de moure's per Barcelona.

I finalment, la vicerectora Sara Moreno els ha saludat i presentat els membres del Buddy Programme, estudiants voluntaris de la UAB que els acompanyaran durant la seva estada i que els han presentat tot un seguit d'activitats que podran fer després de les classes, a partir de les 14 hores.

Després de l'acte, tothom ha sortit a l'exterior de la Sala Cinema on s'hi ha organitzat una mostra d'alguns serveis adreçat a aquests nous estudiants internacionals. 

Hi ha hagut un agraïment a l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE), així com a l'Oficina de Relacions Internacionals i a Dinamització Comunitària de la UAB, per haver organitzat i participat en la realització de l'International Summer Term 2017.

MÉS INFORMACIÓ:
http://www.uab.cat/web/study-abroad/summer-uab-courses/international-summer-term-programme-1345694856913.html
 

Notícies relacionades

Totes les notícies